1. Alica Schmidt, στίβος

Η Γερμανίδα σπρίντερ, Alica Schmidt, έχει κάνει τις καρδιές να χτυπούν και πέρα από τον στίβο. Με περισσότερους από πέντε εκατομμύρια followers στο Instagram, η 25χρονη αθλήτρια έχει συγκεντρώσει την προσοχή από οίκους μόδας υψηλών προδιαγραφών, έχοντας συνεργαστεί με την Puma, τη Nike και την BOSS.

Πέρυσι, η Schmidt έκανε το βήμα παραπάνω στην καριέρα της, περπατώντας για την BOSS στο σόου της στο Μιλάνο, ενώ ταυτόχρονα κυκλοφόρησε μια συνεργασία με αθλητικά ρούχα.

2. Coco Gauff, τένις

Γνωστή για τις φωτεινές και τολμηρές εμφανίσεις της στο γήπεδο, η Αμερικανίδα σταρ του τένις Coco Gauff προσδίδει ζωντάνια σε κάτι περισσότερο από το παιχνίδι της.

Η 20χρονη Gauff έγινε διάσημη μετά την ιστορική ήττα της από τη Venus Williams στο Wimbledon το 2019, όταν ήταν μόλις 15 ετών. Την επόμενη χρονιά, η Gauff έγινε η δεύτερη νεότερη παίκτρια των ΗΠΑ που μπήκε στην Ολυμπιακή ομάδα.

Η νεαρή σταρ ονομάστηκε πέρυσι το νέο «it girl» της μόδας στον κόσμο του τένις μετά την επιτυχημένη συνεργασία της με τη New Balance. Η συλλογή της ήταν πρωτοποριακή, αντλώντας έμπνευση από τα παπούτσια του μπάσκετ και ενσωματώνοντας ένα μεσαίο κόψιμο που σπάνια βλέπουμε σε ρούχα του τένις. Η Gauff ανέδειξε μόνη της τον πυρήνα του τένις με δροσερές street-style πινελιές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Coco Gauff (@cocogauff)

3. Sha’Carri Richardson, Στίβος

Το αστέρι του αμερικανικού στίβου Sha’Carri Richardson θα μπορούσε εύκολα να λείπει, με τους χρόνους ρεκόρ στα 100 και 200 μέτρα, αλλά η 24χρονη φροντίζει να την προσέξουν με τα σύνολά της που προκαλούν αίσθηση.

Πρόσφατα φωτογραφήθηκε με ένα κορμάκι της συλλογής Ralph Lauren για το εξώφυλλο της Vogue τον Αύγουστο, η Richardson είναι γνωστή για την έντονη (αν όχι χρυσή) λάμψη και την υπερβολή σε κάθε της εμφάνιση, κυρίως μέσω των τεράστιων και εντυπωσιακών νυχιών της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WHOOP (@whoop)

4. Miles Chamley-Watson, ξιφομάχος

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του Ρίο 2016, Miles Chamley-Watson, είναι καλυμμένος από την κορυφή ως τα νύχια με τη στολή όταν βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Αλλά ο Αμερικανός ξιφομάχος έχει πολλά να επιδείξει και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο γεννημένος στο Λονδίνο αθλητής που εκπροσωπεί τις ΗΠΑ διοχετεύει τη δημιουργική της πλευρά μέσω της μόδας, έχοντας μάλιστα περπατήσει στο Παρίσι για τη Vogue World τον περασμένο μήνα.

Τα μεταξωτά υλικά, τα πουά κοστούμια και τα ανοιχτά πουκάμισα που αποκαλύπτουν τα περίτεχνα τατουάζ του αναδεικνύουν την προσωπικότητα του 34χρονου μακριά από τις αυστηρές απαιτήσεις του αθλήματός του.

5. Dalia Kaddari, στίβος

Η σπρίντερ των 200 μέτρων, Dalia Kaddari, είναι γνωστή για τη διαχρονική ιταλική μόδα της. Έχοντας κατακλύσει τον στίβο στο Ευρωπαϊκό Ομαδικό Πρωτάθλημα του 2021, συνέχισε κερδίζοντας ένα χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U23 στο Ταλίν της Εσθονίας.

Συνεργαζόμενη με μακροχρόνιες μάρκες όπως η New Balance, η 23χρονη παρουσιάζει με υπερηφάνεια το συνώνυμο στυλ της χώρας της, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

*Με στοιχεία από independent.co.uk | Αρχική φωτό: Instagram / Alica Ѕchmidt