Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Σπέτσες: Στην Αμερική το γατάκι που σώθηκε από νεαρή τουρίστρια

Σπέτσες: Στην Αμερική το γατάκι που σώθηκε από νεαρή τουρίστρια

Το γατάκι πήρε το όνομα Σπέτσι (Spetzy), εμπνευσμένο από το νησί των Σπετσών όπου έμελλε να συναντήσει τη νέα του οικογένεια

Στην Αμερική ταξιδεύει το γατάκι από τις Σπέτσες το οποίο διασώθηκε χάρη σε μια τουρίστρια, ενώ αυτό είχε πέσει στο νερό.

Το περιστατικό είχε γίνει viral χάρη σε ένα βίντεο στο Tik Tok, το οποίο έδειχνε την κοπέλα, ονόματι Coco Gozlan, που μένει στις ΗΠΑ να βουτά στη θάλασσα για να σώσει το γατάκι, ενώ όλοι της έλεγαν ότι «δεν είναι ασφαλές λόγω κάποιας βάρκας που πιθανώς να περνούσε».

Βούτηξε με τα ρούχα

Το νεαρό κορίτσι όμως, έπεσε με τα ρούχα στο νερό και σε «μισό λεπτό» είχε βγάλει το γατάκι έξω, κερδίζοντας υποστηρικτικά σχόλια για την πράξη της ακόμα και από τη δομή Spetses Care For Animals (SCFA) του νησιού, που επευφημούσε την τουρίστρια για την ηρωική πράξη της.

Το γατάκι πήρε το όνομα Σπέτσι (Spetzy), εμπνευσμένο από το νησί των Σπετσών όπου έμελλε να συναντήσει την οικογένειά του, αφού η Αμερικανίδα δήλωσε από την πρώτη στιγμή ότι ήθελε να το πάρει σπίτι μαζί της.

Έφυγαν για Αμερική

Σήμερα, Τετάρτη 24 Ιουλίου, η Σπέτσι κάνει ένα υπερατλαντικό ταξίδι προς το παντοτινό της σπίτι στις ΗΠΑ, το οποίο μπορεί κανείς να μάθει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, @spetzygirl, όπου ανεβαίνουν φωτογραφίες της. Ο λογαριασμός δημιουργήθηκε για να δημοσιοποιήσει την καμπάνια GoFundMe, ο οποίος συνεισφέρει στα έξοδα ανθρώπων που έχουν ζώα συντροφιάς, ειδικά στην Αμερική.

Στη σελίδα της Σπέτσι, η Αμερικανίδα υπερασπίζεται με τον τρόπο της και τον υπάλληλο του Λιμενικού, ο οποίος προσπάθησε να την εμποδίσει να βουτήξει, αλλά η ίδια αναφέρει πως ήταν «ένα νέο γλυκό παιδί» και «δεν ήξερε τι να κάνει», καθώς και ότι οι άνθρωπο δεν χρειάζεται να είναι κακοί μαζί του.

Sports in

Νίκησε, αλλά δεν ξεμπέρδεψε ο ΠΑΟΚ (3-2)

Ο ΠΑΟΚ με τρία γκολ από τους δύο στόπερ του, Εκόνγκ και Κουλεράκη, νίκησε με 3-2 την Μπόρατς Μπάνια Λούκα κι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024