Η γνωστή πρωταγωνίστρια της «Λάμψης» Καλλιόπη Ευαγγελίδου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με την είδηση να κάνει γνωστή η ηθοποιός με μια ανάρτηση από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η ηθοποιός από τη θρυλική σειρά «Λάμψη» θέλησε να ευχαριστήσει το ιατρικό προσωπικό για τη φροντίδα που έλαβε από νοσοκομείο των Σερρών.

Η ανάρτηση από την Καλλιόπη Ευαγγελίδου

«Και κάπως έτσι είπαμε καλή εβδομάδα από το υπέροχο νοσοκομείο Σερρών ανάμεσα σε καλούς φίλους. Όλοι μια μέρα θα χρειαστούμε το δημόσιο σύστημα υγείας για εμάς ή τους αγαπημένους μας και πρέπει να το προσέχουμε και να το υπερασπιζόμαστε ως ύψιστο δημόσιο αγαθό.

Οι ιστορίες που άκουσα ανάμεσα σε εξετάσεις και υπέρηχους έλεγαν για γιατρούς, που εφημερεύουν στη Δράμα και μια μέρα μετά εφημερεύουν στις Σέρρες. Άνθρωποι που εργάζονται στα όρια των αντοχών τους και πέρα από αυτά. Είναι ντροπή για το κράτος.

Είμαι ευγνώμων σε αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους για πολλοστή φορά. Η υγεία δεν έχει χρώμα ούτε κόμμα. Έχει μόνο αγωνία για ζωή και αγάπη για τους ανθρώπους. Στο τέλος της μέρας, είμαι καλά και αυτό από καρδιάς επιθυμώ και δι’ υμάς», ανέφερε χαρακτηριστικά η Καλλιόπη Ευαγγελίδου.

Μετά την ανάρτησή της, οι θαυμαστές της γνωστής ηθοποιού έσπευσαν να της ευχηθούν περαστικά και καλή ανάρρωση. «Περαστικά και μπράβο στους ανθρώπους του νοσοκομείου που κάνουν τα αδύνατα δυνατά. Όλων των νοσοκομείων στη χώρα» σημείωσε χαρακτηριστικά ένας χρήστης στα σχόλια της ανάρτησης από την Καλλιόπη Ευαγγελίδου.