Τι κι αν μετράει μόλις δύο χρόνια στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας; Ο Ομάρ Απόλλο θεώρησε ότι ήρθε η στιγμή να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να μπει στον κόσμο της 7ης Τέχνης. Όπως ο ίδιος επιβεβαίωσε θα παίξει στην ταινία «Queer», που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Γουίλιαμ Μπάροουζ από το 1985.

Ο 27χρονος pop star έγινε γνωστός σε όλους το 2022, όταν κυκλοφόρησε το άλμπουμ «Ivory» το οποίο έφτασε μέχρι το Νο1 των US Heat charts και του χάρισε μια υποψηφιότητα στα βραβεία Grammy στην κατηγορία του Καλύτερου Νέου Καλλιτέχνη. Ενώ φέτος, βγήκε στα δισκοπωλεία ο δεύτερος προσωπικός του δίσκος «God Said No». Και πλέον, τώρα ήρθε η στιγμή και για το κινηματογραφικό του ντεμπούτο.

Την σκηνοθεσία του «Queer» έχει αναλάβει ο Λούκα Γκουαντανίνο, ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα βρούμε τον Ντάνιελ Κρεγκ

Το φιλμ μας ταξιδεύει στην Πόλη του Μεξικό τη δεκαετία του ’40, εκεί όπου ζει στο περιθώριο ο Λι, ένας πρώην αμερικανός στρατιώτης όπου ερωτεύεται έναν νεαρό ναύτη και μαζί αποφασίζουν να κάνουν ένα ταξίδι στη Νότια Αμερική. Την σκηνοθεσία του «Queer» έχει αναλάβει ο Λούκα Γκουαντανίνο, ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα βρούμε τον Ντάνιελ Κρεγκ.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

* Κεντρική φωτογρφία: Kirk McCoy / Los Angeles Times