Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Boehringer Ingelheim: Επίσκεψη του Γερμανού πρέσβη στο εργοστάσιο στο Κορωπί

Boehringer Ingelheim: Επίσκεψη του Γερμανού πρέσβη στο εργοστάσιο στο Κορωπί

Ξεναγήθηκε στην νέα πτέρυγα παραγωγής που θα παρασκευάζονται τρία νέα καινοτόμα φάρμακα για εξαγωγή σε πάνω από 100 χώρες στον κόσμο για λογαριασμό της μητρικής Boehringer Ingelheim

Την πρώτη του επίσκεψη στη φαρμακευτική εταιρεία Boehringer Ingelheim Ελλάς, πραγματοποίησε ο Πρέσβης της Ομοσπονδιακής  Δημοκρατίας της Γερμανίας Αντρέας Κίντλ, στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Κορωπί, συνοδευόμενος από τον επικεφαλής του οικονομικού τμήματος της Πρεσβείας Jochen Bessey.

Τον πρέσβη  υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Διευθυντής του εργοστασίου Σάββας Αδάμος και ο επικεφαλής επικοινωνίας και εταιρικών υποθέσεων Μανώλης Μιτάκης.

Κατά την ξενάγηση στους χώρους του εργοστασίου, ο Πρέσβης, είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τη διαδικασία παραγωγής των καινοτόμων φαρμάκων της εταιρείας με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και τον έλεγχο ποιότητας με τις αυστηρότατες προδιαγραφές που εφαρμόζονται. Είχε επίσης την ευκαιρία να  δει από κοντά την υπό διαμόρφωση  νέα πτέρυγα παραγωγής του εργοστασίου η οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή 3 νέων καινοτόμων φαρμάκων από το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, γεγονός που θα αυξήσει την εξαγωγική της δυνατότητα σε πάνω από 100 χώρες στον κόσμο.

Η Boehringer Ingelheim θα συμμετέχει στη φετινή Δ.Ε.Θ. το Σεπτέμβριο, όπου η Γερμανία είναι τιμώμενη χώρα.

Από την επίσκεψη του Γερμανού πρέσβη στο εργοστάσιο της Boehringer Ingelheim στο Κορωπί

Στη συνέχεια  της επίσκεψης του ο κος Πρέσβης είχε την ευκαιρία να πληροφορηθεί  για την  πάνω από μισό αιώνα παρουσία της θυγατρικής της Boehringer Ingelheim στην Ελλάδα και το ρόλο της στην εισαγωγή καινοτομίας, καθώς και στη στήριξη της ελληνικής οικονομίας μέσω των συνεχών επενδύσεων, της αύξησης της απασχολησιμότητας, και  των εξαγωγών που για τρίτη χρονιά δείχνουν ότι θα υπερβούν το 1 δις ευρώ.

Ο Γερμανός Πρέσβης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του δήλωσε εντυπωσιασμένος από το μεγάλο ενδιαφέρον με το οποίο δραστηριοποιείται η Boehringer Ingelheim στην Ελλάδα. «Αυτό φαίνεται κι από τις επενδύσεις, τις οποίες θα πραγματοποιήσει τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα, αλλά και από την αύξηση του αριθμού του προσωπικού της. Χαίρομαι για τη συμμετοχή της στην φετινή Δ.Ε.Θ. το Σεπτέμβριο, όπου η Γερμανία είναι τιμώμενη χώρα. Θα τα πούμε στο Περίπτερο 13!».

Από την πλευρά του, ο  Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος  της Boehringer Ingelheim στην Ελλάδα, Δημήτρης Αναγνωστάκης δήλωσε:  «Η επίσκεψη του νέου πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας  στην Boehringer Ingelheim Ελλάς,  έρχεται να επισφραγίσει τις εξαιρετικές σχέσεις μας με την  πρεσβεία της Γερμανίας.  Τον ευχαριστούμε για την αρωγή του στην προσπάθεια της Boehringer Ingelheim Ελλάς να συμβάλλει στο να γίνει η Ελλάδα ένα παράδειγμα καινοτομίας για την Ευρώπη. Το νέο επενδυτικό μας πλάνο είναι ένα έργο ορόσημο, που μετατρέπει σε πραγματικότητα τη δέσμευση για καινοτομία και ανάπτυξη  εντός Ελλάδας, αλλά και για την απρόσκοπτη παροχή καινοτόμων φαρμάκων, με υψηλότατες ποιοτικές  προδιαγραφές παραγωγής. Με τον τρόπο αυτό συμβάλλουμε στη διατήρηση της ανεξαρτησίας της Ευρώπης στο χώρο της υγείας, που μόνο όφελος θα επιφέρει για εκατομμύρια ασθενείς».

Sports in

LIVE: ΠΑΟΚ – Μπόρατς

LIVE: ΠΑΟΚ – Μπόρατς. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Μπόρατς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024