Το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός εδώ και χιλιάδες χρόνια είναι -κατά γενική ομολογία- οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Είναι η στιγμή που πραγματικά όλος ο πλανήτης γίνεται ένα, αφήνοντας διαφορές και πάθη στην άκρη, υπηρετώντας το μεγαλύτερο σκοπό. Είναι η στιγμή που όλα τα έθνη έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στην ίδια κατεύθυνση, σε ένα θέαμα που γεννάει το θαυμασμό, τη χαρά και όλα τα όμορφα συναισθήματα στις καρδιές όλων. Το σύνθημα φέτος, «Ανοιχτά για όλους» (γαλλικά: «Ouvrons grand les Jeux» και αγγλικά: «Games Wide Open») είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, δίνοντας έμφαση στη συμπερίληψη και την ενότητα μεταξύ των ανθρώπων.

Φέτος, πέρα από τα κλασικά αθλήματα μέσα στα οποία θα απολαύσουμε και την Εθνική Μπάσκετ της χώρας μας μετά από 16 χρόνια αποχής, παίρνει μέρος για πρώτη φορά και ένα νέο άθλημα το… breakdancing!

Το Παρίσι, που θα φιλοξενήσει τα περισσότερα αγωνίσματα, είναι έτοιμο και το Stade de France θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές ήδη από την τελετή έναρξης που υπόσχεται ένα σόου με μπόλικη γαλλική κουλτούρα και ιστορία. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες θα είναι οι πιο βιώσιμοι στην ιστορία του θεσμού, με εκτεταμένη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ενώ προβλέπονται τεχνολογικές καινοτομίες που θα απογειώσουν την εμπειρία των θεατών.

Εμείς, έχουμε ήδη κλείσει το ραντεβού με τις οθόνες μας που θα δείχνουν σταθερά και για όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης αγώνες από όλα τα αθλήματα. Πέραν των ελληνικών συμμετοχών που θα είναι σίγουρα σε απόλυτη προτεραιότητα θέασης, η ποικιλία και το ενδιαφέρον είναι τεράστιο στο σύνολο των αθλημάτων.

Το τηλεοπτικό ραντεβού μας λοιπόν με την 33η Ολυμπιάδα στο Παρίσι είναι γεγονός, που σημαίνει ότι 26 Ιουλίου ξεκινάει η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στους δέκτες μας.

Εσύ θα λείπεις αλήθεια από τη γιορτή;

Απόλαυσε το θέαμα μέσα από το Eurosport, στα 7+1 pop up κανάλια που θα βρεις αποκλειστικά στο Vodafone TV.

Από τις 26 Ιουλίου και μέχρι τις 11 Αυγούστου820 ώρες αθλητικού περιεχομένου ζωντανά από το Παρίσι και από 16 πόλεις της μητροπολιτικής Γαλλίας για τα μάτια μας μόνο. Συγκεκριμένα, τα κανάλια θα τα βρεις στις θέσεις 503-510 του οδηγού προγράμματος των καναλιών. Οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής γλώσσας (ελληνικά ή αγγλικά), επανεκκίνησης τηλεοπτικού προγράμματος που βρίσκεται σε εξέλιξη (restart) και θέασης τηλεοπτικού προγράμματος για 7 ημέρες από την ημερομηνία προβολής του (catch-up 7 ημερών). Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να χάσεις κανέναν αγώνα. Τι και αν παίζουν την ίδια ώρα, δύο αθλήματα που σε ενδιαφέρουν εξίσου; Μπορείς να τα δεις όλα στον χρόνο σου: μπάσκετ, τένις, βόλεϊ, χάντμπολ, ποδόσφαιρο, ενόργανη και ρυθμική γυμναστική, πολεμικές τέχνες και παρακολούθησε από όπου κι αν βρίσκεσαι, την πορεία των Ελλήνων αθλητών.

Όλα αυτά θα τα δεις και θα τα ζήσεις μέσα από το Vodafone TV, τον απόλυτο προορισμό ψυχαγωγίας, που συν τοις άλλοις σου προσφέρει περισσότερες από 10.000 ώρες On Demand περιεχομένου, 25+ δημοφιλή διεθνή κανάλια με ιστορικά αγαπημένες και νέες εκπομπές, τον καλύτερο κατάλογο παιδικών προγραμμάτων και καναλιών για όλες τις ηλικίες, πρόσφατες και αγαπημένες blockbuster ταινίες από την Warner Bros, αποκλειστικό περιεχόμενο από την ΗΒΟ, πρόσβαση σε όλες τις σειρές και ταινίες του Disney+ και πλούσιο περιεχόμενο από την επιτυχημένη σκανδιναβική πλατφόρμα Viaplay.

Μπορείς να αποκτήσεις το Vodafone TV ως standalone υπηρεσία ή κάνοντας νέα σύνδεση στα προγράμματα Fiber έως 1Gbps απολαμβάνοντας όλο το πλούσιο περιεχόμενο του Vodafone TV και υπερυψηλές ταχύτητες σε προνομιακή τιμή.

Με κάθε νέα σύνδεση αποκτάς το νέο TV3 Android αποκωδικοποιητή με ανανεωμένο εύχρηστο μενού για να βρίσκεις εύκολα και απλά αυτό που θέλεις να παρακολουθήσεις. Από το νέο μενού μπορείς να μεταβείς στα 25+ κανάλια καθώς και σε όλο το On demand περιεχόμενο για να απολαύσεις σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ καθώς και σε δημοφιλείς εφαρμογές όπως YouTube, Netflix κα. Επιπλέον, μπορείς να διαμορφώσεις το δικό σου προσωποποιημένο μενού μέσα από την κατηγορία “My Home” για να προσθέτεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο αλλά και να βλέπεις γρήγορα τις ενοικιάσεις ή και τις εγγραφές σου.

Ο νέος TV3 αποκωδικοποιητής προσφέρει ακόμα περισσότερες δυνατότητες: έχεις πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές του Google Play, πρόσβαση στα ελεύθερα Digea κανάλια συνδέοντας την κεραία της τηλεόρασης, ενσωματωμένο Chromecast & Bluetooth για σύνδεση άλλων συσκευών όπως για παράδειγμα κονσόλες παιχνιδιών, τηλεκοντρόλ με μικρόφωνο για φωνητικές εντολές Google Assistant και όλα αυτά συνδέοντάς το ασύρματα με το WiFi του σπιτιού σου.