Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Μαλλιά: Αυτά είναι τα στιλ στα bob κουρέματα που ταιριάζουν σε γυναίκες με στρογγυλό πρόσωπο

Μαλλιά: Αυτά είναι τα στιλ στα bob κουρέματα που ταιριάζουν σε γυναίκες με στρογγυλό πρόσωπο

Τα bob haircuts που θα κολακεύσουν το πρόσωπό σας.

Πολλές τάσεις στα μαλλιά έρχονται, φεύγουν και κάποια στιγμή επιστρέφουν ίδιες ή updated. Πλέον βρισκόμαστε επίσημα στην εποχή του bob κουρέματος με τις stars να το υιοθετούν η μια μετά την άλλη, επιβεβαιώνοντας με την επιλογή τους ότι είναι το πιο «καυτό» hair trend αυτήν τη στιγμή. Έξτρα προσόν του; Το bob haircut είναι τόσο ευέλικτο που με μικρές παραλλαγές στο στυλ του, μπορεί να προσαρμοστεί υπέροχα στα περισσότερα σχήματα προσώπου. Σε αυτό το άρθρο επικεντρωνόμαστε στο στρογγυλό σχήμα προσώπου και στα κοντά κουρέματα που του ταιριάζουν, οπότε εάν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, συνεχίστε το scroll down.

Τα bob κουρέματα που είναι ιδανικά για εσάς που έχετε στρογγυλό πρόσωπο:

Side-swept bob

Για εσάς που προτιμάτε τα μαλλιά σας ολόισια, μια χωρίστρα στο πλάι στο bob κούρεμά σας θα επιμηκύνει το στρογγυλό πρόσωπό σας. Εφαρμόστε απλώς μια κρέμα για styling πριν στεγνώσετε τα μαλλιά σας με το πιστολάκι, για να αποκτήσετε ένα λαμπερό αποτέλεσμα. Επίσης, μην ξεχνάτε το θερμοπροστατευτικό σας πριν ισιώσετε τα μαλλιά σας, για τα προστατέψετε από την ταλαιπωρία.

“Kitty cut” bob

Το μήκος του “kitty cut” bob κουρέματος φτάνει μέχρι την κλείδα, γεγονός που βοηθά στο να επιμηκύνει ένα στρογγυλό πρόσωπο καθώς το «αγκαλιάζει» ομοιόμορφα. Εάν το συνδυάσετε με ένα ελαφρύ φυλάρισμα και αφέλειες, θα σας χαρίσει την αίσθηση της δεκαετίας του ’70, που είναι τόσο δημοφιλής στις τάσεις ομορφιάς αυτήν τη σεζόν.

Ασύμμετρο bob

Ένα ασύμμετρο bob κούρεμα ταιριάζει υπέροχα σε στρογγυλά σχήματα προσώπου, ειδικά όταν έχετε φυσικά σγουρά ή και σπαστά μαλλιά. Θα σας χαρίσει σούπερ όγκο και θα αναδείξει τέλεια τις μπούκλες σας. Εφαρμόστε μια κρέμα για μπούκλες σε νωπά μαλλιά και στεγνώστε με πιστολάκι για ένα φυσικό, messy look.

Γαλλικό bob

Το γαλλικό bob είναι το κούρεμα που είδαμε πρόσφατα στη Gigi Hadid και είναι ένα από τα πιο όμορφα στιλ για στρογγυλά πρόσωπα. Τα μαλλιά έχουν το ίδιο μήκος με ένα ελαφρύ φυλάρισμα περιμετρικά του προσώπου, ακριβώς για να επιμηκύνουν το πρόσωπο -ειδικά εάν έχει στρογγυλό σχήμα. Όσον αφορά το styling, δείχνει τέλειο με χαλαρούς κυματισμούς, τους οποίους μπορείτε να πετύχετε με μια μους «δουλεύοντάς» την πολύ καλά στα μαλλιά. Ωστόσο, εάν τα μαλλιά σας είναι φυσικά ίσια, μπορείτε να δημιουργήσετε μερικές μπούκλες με το ειδικό εργαλείο.

The Box bob

Αυτό το έντονο κούρεμα δημιουργεί μια ωραία αντίθεση -είναι πιο τετραγωνισμένο και μοιάζει σαν κουτί, εξού και το όνομα “box”- στα πιο στρογγυλά σχήματα προσώπου και δείχνει πάντα κομψό. Το κόλπο σε αυτό το στιλ είναι να διατηρήσετε το bob σας στο ίδιο μήκος κάνοντας συχνό «τριμάρισμα» στο κομμωτήριο και να επιλέξετε χωρίστρα στη μέση ή στο πλάι.

Πηγή: Vita

Sports in

Νίκησε, αλλά δεν ξεμπέρδεψε ο ΠΑΟΚ (3-2)

Ο ΠΑΟΚ με τρία γκολ από τους δύο στόπερ του, Εκόνγκ και Κουλεράκη, νίκησε με 3-2 την Μπόρατς Μπάνια Λούκα κι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024