Περίπου μιάμιση ώρα διήρκησε το ραντεβού του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος με τον Στέφανο Κασσελάκη στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα αλλά κυρίως το θέμα της Attica Bank.

Καλό φαίνεται ότι ήταν το κλίμα στη συνάντηση Κασσελάκη – Στουρνάρα

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να τοποθετηθεί αύριο στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, στις 19:00, ενώ ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος θα μιλήσει το μεσημέρι της Τετάρτης στη Βουλή κατά την ακρόαση των φορέων για τη συγχώνευση Attica και Παγκρήτιας Τράπεζας.

Το κλίμα ήταν καλό, ενώ προς ώρας οι δύο πλευρές κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους για τις λεπτομέρειες της μεταξύ τους συνάντησης. Υπήρξε ένας διάλογος, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την άφιξη του κ. Κασσελάκη στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Ο Γιάννης Στουρνάρας.

Ο διάλογος:

Στέφανος Κασσελάκης: Λογικά θα πρέπει να είναι η πρώτη φορά που υποδέχεστε κάποιον αρχηγό κόμματος που ήταν τραπεζικό στέλεχος.

Γιάννης Στουρνάρας: Μάλλον ο πρώτος με την ιδιότητα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συνάντηση με Γεροβασίλη μετά τον καβγά

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήγε στη Βουλή όπου κάνει τετ α τετ με τους βουλευτές ενόψει και της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αλλά και υπό το κλίμα του χθεσινού καβγά στην ΚΟΕΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κασσελακης είχε συνάντηση στη Βουλή με την Όλγα Γεροβασίλη και φαίνεται πως οι τόνοι έπεσαν, ενώ χθες το βράδυ οι δυο τους μίλησαν και στο τηλέφωνο.