Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αλόνσο: «Πρέπει να δείξουμε πολύ σεβασμό στον αντίπαλό μας»

Αλόνσο: «Πρέπει να δείξουμε πολύ σεβασμό στον αντίπαλό μας»

Ο Ντιέγκο Αλόνσο μίλησε για το ματς του Παναθηναϊκού με την Μπότεφ και όσα πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Μπότεφ Πλόβντιβ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League και θέλει να πάρει ένα καλό σκορ ενόψει της ρεβάνς στη Βουλγαρία.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ξεκαθάρισε πως σέβεται την αντίπαλό του, αλλά έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του.

Όσα είπε ο Αλόνσο:

-Τι πρέπει να κάνει η ομάδα για να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση και σε τι επίπεδο ετοιμότητας βρίσκεται αυτή την στιγμή, τόσο αγωνιστικά όσο και πνευματικά.

«Να ξεκινήσω από την δεύτερη ερώτηση. Η ομάδα είναι πολύ καλά πνευματικά, είναι έτοιμη. Παίζει καλά, είναι μια ομάδα που μπορεί να ανταποκριθεί και βεβαίως προϊόντος του χρόνου θα έχουμε ολοένα και περισσότερη βελτίωση και θα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι την εξέλιξη. Για αύριο, πρέπει να δείξουμε πολύ σεβασμό στον αντίπαλό μας, να δείξουμε συγκέντρωση και να παίξουμε με ένταση. Να παίξουμε καλύτερα εμείς από τον αντίπαλό μας».

-Στα δύο τελευταία φιλικά, είχατε την ευκαιρία να δοκιμάσετε κάποια σχήματα και πρόσωπα. Έχετε κατασταλλάξει στην αυριανή ενδεκάδα;

«Ναι, έχω αποφασίσει πώς θα παίξω αύριο. Δεν θα σας το πω βέβαια».

-Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ευρωπαϊκή ιστορία, συνήθως η χρονιά κρίνεται σε μεγάλο βαθμό από την ευρωπαϊκή παρουσία. Υπάρχει λοιπόν μεγάλη πίεση. Το έχετε νιώσει αυτό; Ότι υπάρχει πίεση με έναν κόσμο που είναι απαιτητικός και μια ομάδα που είναι συνυφασμένη με τις ευρωπαϊκές επιτυχίες.

«Όπου βλέπουμε μια δυσκολία, εγώ προσωπικά βλέπω μια ευκαιρία. Σε κάθε δυσκολία εγώ βλέπω μια λύση και είμαι αισιόδοξος. Επίσης έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, σε όλα όσα προσπαθεί κάνει ήδη η διοίκηση. Όπως έχω πει, το φώτο φίνις θα είναι στις 31/8. Αυτό είναι μια δήλωση που είχα πει και στο παρελθόν. Ο αντίπαλος αύριο ενώ δεν ήταν φαβορί μπόρεσε να περάσει σε αυτή την φάση. Άρα είναι μια ομάδα που έχει ποιότητα. Είναι μια ομάδα δύσκολη, η οποία χρειάζεται και θα έχει τον σεβασμό μας. Εμείς όμως ξέρουμε τι θέλουμε και τι πρέπει να κάνουμε».

-Υπάρχει περίπτωση να υποτιμήσετε τον αντίπαλό σας λόγω της μεγάλης διαφοράς στο μπάτζετ;

«Αυτό εσείς το είπατε. Εμείς ποτέ δεν είπαμε ότι υποτιμούμε τον αντίπαλο. Αντίθετα, είπαμε ότι τον σεβόμαστε πάρα πολύ».

-Δείχνει η πρόκριση της Μπότεφ επί της Μάριμπορ ότι έχει κάποια δυνατά στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν την ομάδα σας;

«Αναμφίβολα ο αντίπαλός μας έχει δυνατά σημεία και άξιζε την πρόκριση».

Sports in

LIVE: ΠΑΟΚ – Μπόρατς

LIVE: ΠΑΟΚ – Μπόρατς. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Μπόρατς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024