Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Λουτσέσκου: «Νικήσαμε, αλλά πρέπει να δουλέψουμε πολλά πράγματα»

Λουτσέσκου: «Νικήσαμε, αλλά πρέπει να δουλέψουμε πολλά πράγματα»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μπόρατς με 3-2, την εμφάνιση των παικτών της, αλλά και τα πράγματα που πρέπει να δουλέψει ο Δικέφαλος του βορρά.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μπόρατς Μπάνια Λούκα στα σημεία που πρέπει η ομάδα του βελτιώσει ενόψει της σεζόν την Τετάρτη (31/7).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου:

Για το παιχνίδι: «Πρώτο επίσημο παιχνίδι, μία νίκη όμως πρέπει να δουλέψουμε πολλά πράγματα. Νικήσαμε όμως, και τα πράγματα πηγαίνουν εκεί που θέλουμε».

Για τι πρέπει να αλλάξει: «Η ένταση αρχικά. Όταν υπάρχει αργό τέμπο δεν έχουμε την ένταση που θέλουμε. Επίσης χρειαζόμαστε την αυτοπεποίθηση, αν είχαμε περισσότερη υπομονή δεν θα είχαμε αυτά τα λάθη. Πρέπει να δουλέψουμε σε αυτά τα πράγματα και πήραν αγωνιστικά λεπτά παιδιά. Ήμασταν μη υπομονετικοί σε κάποιες φάσεις και πρέπει να δουλέψουμε και σε άλλα πράγματα.

Είναι σημαντικό ότι πολλοί παίκτες πήραν λεπτά στο δεύτερο μέρος, γενικότερα η ένταση και η αυτοπεποίθηση πρέπει να δουλευτεί. Είναι σημαντική όμως η νίκη και πρέπει να πατήσουμε σε αυτήν για να διορθώσουμε πράγματα και να σφραγίσουμε την πρόκριση στο δεύτερο παιχνίδι».

Sports in

Νίκησε, αλλά δεν ξεμπέρδεψε ο ΠΑΟΚ (3-2)

Ο ΠΑΟΚ με τρία γκολ από τους δύο στόπερ του, Εκόνγκ και Κουλεράκη, νίκησε με 3-2 την Μπόρατς Μπάνια Λούκα κι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024