Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ολοκληρώθηκε το «φιάσκο» στο Αργεντινή - Μαρόκο – Ήττα της αλμπισελέστε σε επεισοδιακό ματς

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ολοκληρώθηκε το «φιάσκο» στο Αργεντινή – Μαρόκο – Ήττα της αλμπισελέστε σε επεισοδιακό ματς

Η απόλυτη παρωδία στο Αργεντινή-Μαρόκο, αφού ο διαιτητής μετά από μιάμιση ώρα ακύρωσε το γκολ της αλμπισελέστε με τις δύο ομάδες να παίζουν 3 έξτρα λεπτά και το Μαρόκο πήρε τη νίκη με 2-1

Δεν ξανάγινε. Αργεντινή και Μαρόκο επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο του Σεντ Ετιέν, δύο ώρες μετά το προσωρινό-όπως αποδείχθηκε- τέλος του μεταξύ τους αγώνα (2ος όμιλος).
Ο Σουηδός διαιτητής Νίμπεργκ ακύρωσε το γκολ που είχε πετύχε ο Μερδίνα στο 106′ (!) ως οφσάιντ, μετά από έλεγχο VAR, οι δύο ομάδες ομάδες έπαιξαν για τρία λεπτά, πριν λήξη η αναμέτρηση που βρήκε τελικά νικήτρια την ομάδα του Μαρόκου με σκορ 2-1, μετά από σχεδόν 230 λεπτά.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Ισπανία ξεκίνησε με «τρίποντο» τις υποχρεώσεις της στο ποδοσφαιρικό τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων, επικρατώντας 2-1 του Ουζμπεκιστάν.

Κακό πρώτο ημίχρονο, με εξαίρεση το γκολ

Χαμηλό τέμπο στα πρώτα λεπτά, με την Αργεντινή να προσπαθεί να κυκλοφορήσει τη μπάλα, χωρίς όμως επιτυχία. Πολύ φτωχό το θέαμα στα πρώτα 25 λεπτά, αφού η απουσία ρυθμού και ευκαιριών, σε συνδυασμό με την πολύ κακή ανάπτυξη παιχνιδιού των δύο ομάδων, είχαν ως αποτέλεσμα έναν κακό ποιοτικά παιχνίδι.

Με τη συμπλήρωση 35 λεπτών η Αργεντινή προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμό, αλλά η τελική απόφαση των παικτών δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, με συνεχόμενα λάθη όταν έφταναν κοντά στην αντίπαλη περιοχή.

Ωστόσο, δευτερόλεπτα πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους οι Μαροκινοί θα ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ελ Κανούς θα κάνει το γύρισμα στην περιοχή της Αργεντινής, ο Ραχίμι θα προλάβει την έξοδο του Ρούλι και με ωραίο πλασέ θα κάνει το 1-0 στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα.

Κλείδωσε τη νίκη με το δεύτερο γκολ του Ραχίμι

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως ακριβώς τελείωσε το πρώτο για το Μαρόκο. Με γκολ… Στο 51ο λεπτό, ο Ακομάχ κέρδισε πέναλτι και ο Ραχίμι με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Η Αργεντινή «έβγαλε» αντίδραση και στο 68ο λεπτό μείωσε σε 2-1 στην αναμέτρηση. Μετά από σέντρα στην περιοχή των Μαροκινών, ο Σολέρ γύρισε τη μπάλα από το δεύτερο δοκάρι και ο Σιμεόνε σκόραρε σε κενή εστία.

Την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα είχε ο Άλβαρες στο 82ο λεπτό του ματς. Ο Μουνίρ νίκησε στο τετ-α-τετ τον Άλβαρες και στέρησε από την Αργεντινή την ισοφάριση μπλοκάροντας την μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή.

Παρόλα αυτά, στο 16ο (!) λεπτό ισοφαρίζει η Αργεντινή με τον Μεντίνα σε φάση διαρκείας και παράλληλα μπήκαν οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο.

Μέχρι να έχουμε το ντου των Μαροκινών οπαδών, την διακοπή όπως ενημερωθήκαμε αργότερα και τελικά το απόλυτο φιάσκο ολοκληρώθηκε σχεδόν δύο ώρες αργότερα, αφού οι δύο ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για 3 λεπτά.

Αργεντινή (Χαβιέ Μασεράνο): Ρούλι, Γκαρσία (83΄Ετσεβέρι), Ντι Σεσάρε, Οταμέντι, Σολέρ Μπαρέτο (69΄Αμιόνε), Μεντίνα, Έσε (69΄Φερνάντες), Ζενόν (54΄Σιμεόνε), Αλμάδα, Μπελτράν (69΄Γκοντού), Άλβαρες

Μαρόκο (Ταρίκ Σεκτιουί): Μουνίρ, Χακίμι, Μπουκαμίρ, Ταργκαλίνε, Ελ Ουάχντι, Ρίτσαρντσον, Ελ Αζουζί (81΄Νακάχ), Άκομαχ, Μπεν Σεγκίρ (81΄Κεχτά), Ελ Κανούς (90+2΄Μπουσουαρί), Ραχίμι

Sports in

Νίκησε, αλλά δεν ξεμπέρδεψε ο ΠΑΟΚ (3-2)

Ο ΠΑΟΚ με τρία γκολ από τους δύο στόπερ του, Εκόνγκ και Κουλεράκη, νίκησε με 3-2 την Μπόρατς Μπάνια Λούκα κι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024