Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν με τον χειρότερο τρόπο στο Παρίσι, αφού στην πρεμιέρα του τουρνουά του ποδοσφαίρου έγιναν επεισόδια και υπήρξε εισβολή οπαδών και ρίψη κροτίδων στο ΑργεντινήΜαρόκο.

Στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 106ο λεπτό η αλμπισελέστε σκόραρε με τον Μεδίνα και ισοφάρισε σε 2-2 τους Αφρικανούς, όμως την ώρα των πανηγυρισμό υπήρξε «ντου» από οπαδούς, με τον διαιτητή του ματς να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια και να διακόπτει το παιχνίδι.

Μετά από σχεδόν δύο ώρες διακοπή, η αναμέτρηση Αργεντινή – Μαρόκο θα ξεκινήσει κανονικά. Ωστόσο στο γήπεδο δεν θα βρίσκεται κανένας, αφού αποφασίστηκε η εκκένωσή του, στο απόλυτο φιάσκο των Ολυμπιακών Αγώνων με το… καλημέρα, αφού η ΔΟΕ είχε ενημερώσει αρχικά ότι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε.

Το ματς όπως αναφερόταν αρχικά είχε λήξει, αλλά ο διαιτητής επέμενε να συνεχιστεί το ματς. Οι δύο ομάδες το αρνήθηκαν, η διοργανώτρια αρχή επέμενε να λήξει ο αγώνας, αλλά ο ρέφερι δεν άλλαξε απόφαση και ενημέρωσε μετά από σχεδόν δύο ώρες πως θα συνεχιστεί ο αγώνας.

Μάλιστα, φαίνεται πως ο διαιτητής και το VAR έχουν εξετάσει το γκολ της Αργεντινής, κρίνοντας πως ο σκόρερ είναι εκτεθειμένος και το 2-1 υπέρ του Μαρόκου θα παραμείνει.
Πλέον, δεδομένο είναι πως οι παίκτες του Μαρόκου και της Αργεντινής θα μπουν στο γήπεδο για ζέσταμα και μένει να φανεί αν στη συνέχεια θα παιχτούν τρία έξτρα λεπτά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα!

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΔΟΕ

«Οι παίκτες θα επιστρέψουν σύντομα στο «Stade Geoffroy-Guichard». Θα διεξαχθούν τρία λεπτά χωρίς την παρουσία οπαδών. Οι παίκτες θα έχουν 20 λεπτά για προθέρμανση. Θα σας ενημερώσουμε σε λίγο για το ποιο θα είναι το σκορ στο Αργεντινή – Μαρόκο», ανέφερε στην ενημέρωση της η ΔΟΕ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδα.

Η φάση του γκολ