Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακοί Αγώνες: Το Ολυμπιακό Χωριό της Λιλ! (vid)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το Ολυμπιακό Χωριό της Λιλ! (vid)

Στη γαλλική πόλη όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες μπάσκετ των ομίλων έχει δημιουργηθεί ένα μικρό Ολυμπιακό Χωριό

Το μεγαλύτερο μέρος της Ελληνικής αποστολής έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Παρίσι και αμέσως οι αθλητές και οι αθλητριές μας αναχώρησαν από το αεροδρόμιο για το Ολυμπιακό Χωριό προκειμένου να τακτοποιηθούν στα δωμάτιά τους.

Τι γίνεται όμως με το μπάσκετ, που η πρώτη φάση διεξάγεται στη Λίλ και όχι στο Παρίσι;

Λοιπόν οι διοργανωτές δημιούργησαν και εκεί έναν χώρο στα πρότυπα του Ολυμπιακού Χωριού όπου μέσα όλα λειτουργούν με κανόνες που ισχύουν και στο κανονικό Ολυμπιακό Χωριό του Παρισιού.

Με κεντρικό εστιατόριο, υψηλή ασφάλεια, κεντρική είσοδο, ιδιαίτερη μεταχείριση ακόμα και για τους επισκέπτες συγγενείς των παικτών και των αποστολών, και γενικότερα χωρίς την παραμικρή δυνατότητα προσέγγισης από τον κόσμο που δεν μπορεί να πλησιάσει ή να μπει στο συγκεκριμένο χώρο, όπως πχ θα έκαναν οι φίλαθλοι σε ένα ξενοδοχείο όπου θα περίμεναν απ’ έξω για κάποια αυτόγραφα και φωτογραφίες.

Στο συγκεκριμένο χώρο φιλοξενούνται όλες οι ομάδες του τουρνουά των γυναικών και οι 10 από τις 12 των ανδρών (μεταξύ των οποίων και η Εθνική μας ομάδα) καθώς η διοργανώτρια Γαλλία αλλά και η ομάδα των ΗΠΑ διαμένουν σε άλλο χώρο, δικό τους.  Ιδιαίτερα για τους Αμερικάνους αυτό είναι κάτι συνηθισμένο και θυμίζουμε ότι το 2004 στην Αθήνα οι Αμερικάνοι μπασκετμπολίστες είχαν μείνει σε κρουαζιερόπλοιο!

Δείτε βίντεο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Τόμας Γουόκαπ, ο Νικ Καλάθης, ο Κώστας Παπανικολάου και ο Νίκος Χουγκάζ φωτογραφήθηκαν μαζί με τους Ολυμπιακούς Κύκλους, κινούμενοι στους ρυθμούς του μεγάλου αθλητικού γεγονότος του καλοκαιριού.

Η φωτογραφία στους Ολυμπιακούς Κύκλους

Sports in

LIVE: ΠΑΟΚ – Μπόρατς

LIVE: ΠΑΟΚ – Μπόρατς. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Μπόρατς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024