Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Νετανιάχου στο Κογκρέσο: Πόλεμο μέχρι το τέλος προανήγγειλε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός

Νετανιάχου στο Κογκρέσο: Πόλεμο μέχρι το τέλος προανήγγειλε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, έδωσε το στίγμα της πολιτικής του: Καμία αναφορά σε κατάπαυση του πυρός, ζητά περισσότερα όπλα και συμμαχία κατά του Ιράν.

Η ομιλία του Μπενιαμίν Νετανιάχου είχε ένα στίγμα που πιθανώς να αποτελεί εικόνα από το μέλλον: Πόλεμο με την Χεζμπολάχ, δηλώνοντας όμως πως προτιμά την ειρήνη μέσω συνομιλιών, πόλεμο μέχρι τέλους με την Χαμάς, εκτός αν καταθέσουν τα όπλα και απελευθερώσουν τους ομήρους και πόλεμο με το Ιράν με την βοήθεια των ΗΠΑ. Στην ομιλία του στάθηκε στην πάγια ρητορική του Ισραήλ πως το επίδικο είναι «πολιτισμός ή βαρβαρότητα», με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ στον ρόλο των πολιτισμένων χωρών.

Ο Ισραήλινός πρωθυπουργός έδωσε μια αρκετά μιλιταριστική ομιλία, ενώ ταυτόχρονα κατηγόρησε την Χαμάς για βιασμούς γυναικών, αποκεφαλισμούς ανδρών, μωρά που κάηκαν ζωντανά, και γονείς που δολοφονήθηκαν μπροστά στα παιδιά τους, σχηματίζοντας μεν μια εικόνα απόλυτης βαρβαρότητας αλλά με τεράστια χρήση alt right διαλεκτικής της μετά-αλήθεια. Δηλαδή χρησιμοποιήσε πολλές ειδήσεις που βγήκαν στα πρωτοσέλιδα, όμως στην συνέχεια απορρίφθηκαν ως αναληθείς.

Επιτέθηκε κατά των δύο Διεθνών Δικαστήρίων αναφέροντας πως αν υπάρχει λιμός στη Γάζα τον δημιουργεί η Χαμάς, ενώ αρνήθηκε πως το Ισραήλ στοχεύει αμάχους. Παρουσίασε το Ισραήλ ως ένα μη ρατσιστικό και μη αποκιοκρατικό κράτος, επιδεικνύοντας και τιμώντας στρατιώτες των IDF με μειονοτική καταγωγή και δύο λευκούς Ισραηλινούς που ακρωτηριάστηκαν, ενώ παρουσίασε και μια διασωθείσα όμηρο στο Κογκρέσο. Ήταν μια συνασθηματική και μάλλον επιτυχημένη ομιλία, με τους βουλευτές και γερουσιαστές να σηκώνονται συνεχώς να χειροκροτήσουν.

Επιτέθηκε κατά των διαδηλωτών των αμερικανικών πανεπιστημίων κατά του πολέμου, σκιαγραφόντας τους ως «χρήσιμους ηλίθιους» και εν αγνοία τους πράκτορες του Ιράν. Ορκίστηκε μέσα στο Κογκρέσο πως ο πόλεμος δεν θα τελειώσει παρά μόνο με τη νίκη του Ισραήλ, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο πως η θερμή υποδοχή της ομιλίας του από τα δύο σώματα του Κογκρέσου, τον ενδυναμώνουν για την συνέχεια στο εσωτερικό της χώρας, ενώ αποτελεί και επίδειξη δύναμης στο εξωτερικό.

Δεν είναι αισιόδοξος ο απόηχος της ομιλίας, ο πόλεμος δείχνει να βρίσκεται πολύ μακριά από την κατάπαυση του πυρός ή την λύση του. Εκτός αν αυτή η ομιλία λειτουργήσει ως επιπλέον πίεση στις οργανώσεις που πολεμούν το Ισραήλ (Χεζμπολάχ, Χούθι, Ισλαμική Αντίσταση στο Ιράκ) στο πλευρό των παλαιστινιακών οργανώσεων που μάχονται στη Γάζα, να υποχωρήσουν. Δυστυχώς ο Ισραηλινός πρωθυπουργός δεν άφησε περιθώρια για κατάπαυση του πυρός ή ανταλλαγή ομήρων και κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται ορατό στο άμεσο μέλλον.

H ομιλία του Μπενιαμίν Νετανιάχου

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ μπήκε καταχειροκροτούμενος, την ώρα που οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι είχαν σηκωθεί όρθιοι σε μια αποθεωτική υποδοχή, έχοντας στο πέτο καρφιτσωμένες την αμερικανική και την ισραηλινή σημαία χιαστί.

Ξεκινώντας την ομιλία του, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ ευχαρίστησε τον Μάικ Τζόνσον για την πρόσκληση και όλους τους παρευρισκόμενους. Αποκάλεσε το Κογκρέσο την μεγάλη citadel της Δημοκρατίας και ανέφερε πως ο κόσμος βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι. Κατηγόρησε το Ιράν πως απειλεί το Ισραήλ, τις ΗΠΑ και τους Άραβες φίλους. Αυτούς που δοξάζουν τον θάνατο και αυτούς που θεωρούν την ζωή ιερή. Αποκαλώντας το ως μια σύγκρουση της βαρβαρότητας εναντίον του πολιτισμού και όχι σύγκρουση μεταξύ πολιτισμών.

Αναφέροντας πως η Αμερική και το Ισραήλ πρέπει να σταθούν μαζί. Γιατί όποτε συμβαίνει αυτό «εμείς κερδίζουμε και αυτοί χάνουν». Ανέφερε πως σήμερα παρευρέθηκε εκεί για να επιβεβαιώσει τη νίκη (των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν). Έκανε την σύνδεση πως η 7η Οκτωβρίου θα μείνει στην ιστορία όπως η 11η Σεπτεβρίου. Σε μια συναισθηματική περιγραφή ανέφερε πως ο παράδεισος μετατράπηκε σε κόλαση σε μια μέρα.

Επανέλαβε την ισραηλινή εκδοχή περί βιασμών, αποκεφαλισμούς ανδρών, μωρών που κάηκαν ζωντανά, γονιών που δολοφονήθηκαν μπροστά στα παιδιά τους και την δεδομένη αρπαγή ομήρων. Ενώ όπως δήλωσε 7 όμηροι διασώθηκαν σε επιχειρήσεις. Με μια από τις ομήρους να βρίσκεται δίπλα στην γυναίκα του Σάρα. Όπου στάθηκε να εξιστορήσει την περιπέτειά της, πως η μητέρα της ήταν καρκινοπαθής και του ανέφερε πως ήθελε να δει την κόρη της πριν πεθάνει.

Την στιγμή της ομιλίας έγινε γνωστό πως υπάρχουν επεισόδια με διαδηλωτές έξω από το Καπιτώλιο.

Η συζήτηση από τους ομήρους στον Μπάιντεν και μετά στους στρατιώτες

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός συνέχισε σε άκρως συναισθηματικό πλαίσιο σε μια πολύ προσεκτική ομιλία στην οποία ανέφερε για τους τρεις ομήρους που σκοτώθηκαν από Ισραηλινούς στρατιώτες κατά την προσπάθεια διάσωσής τους και τους γονείς ομήρων που παρευρίσκονται στην αίθουσα. Ανέφερε δε με στόμφο ότι «Δεν θα ξεκουραστώ μέχρι όλοι οι αγαπημένοι σας να πάνε σπίτι τους. Όλοι τους». Συνέχισε ευχαριστώντας τον Τζο Μπάιντεν για τον ρόλο του στην απελευθέρωση των ομήρων και την συμπεριφορά του προς τους ομήρους.

Ξεκίνησε να απαριθμεί την βοήθεια του Τζο Μπάιντεν τις κρίσιμες για το Ισραήλ στιγμές και την ναυτική δύναμη που απέστειλε άμεσα για την αποτροπή ευρύτερης περιφερειακής σύγκρουσης. Ενώ τόνισε πως ο Τζο Μπάιντεν -με τον οποίο γνωρίζονται 40 χρόνια- αυτοαποκαλείται «περήφανος αμερικανοϊρλανδός σιωνιστής». Στην συνέχεια ανέφερε την ιστορία ενός στρατιώτη με καταγωγή από την Αιθιοπία που πήγε με τα πόδια στην γραμμή του μετώπου την 7η Σεπτεβρίου σκοτώνοντας τρομοκράτες και παρουσίασε ακόμα έναν Βεδουίνο στρατιωτικό.

Ουσιαστικά επιλέγοντας δύο στρατιώτες με μεταναστευτική καταγωγή θέλει να παρουσιάσει πως το Ισραήλ είναι πολυπολιτισμική κοινότητα και ακόμα έναν αξιωματικό με προσθετικό χέρι και έναν με προσθετικό πόδι. Είναι μια εξαιρετική στρατηγική που περνάει στο αμερικανικό κοινό, που είναι συνηθισμένο στις ηρωικές ιστορίες πολέμου ως αφήγημα, καθώς και οι δύο είναι στρατιωτικοποιημένες κοινωνίες. Μετά δανείστηκε μια στροφή από τη Βίβλο αναφέροντας πως οι στρατιώτες θα σηκωθούν σαν «τα λιοντάρια του Ιούδα».

Συνεχίζει για την πολυπολιτισμικότητα και τις διαφορετικές θρησκείες των στρατιωτών του Ισραήλ και τις πολεμικές ιστορίες. Αργότερα ανέφερε πως «η νίκη κατά των βάρβαρων εχθρών» τους χρειάζεται καθαρότητα του νου και γνώση του καλού και του κακού, κατηγορώντας διαδηλωτές πως «συντάσσονται με το κακό, με βιαστές και δολοφόνους» κάνοντας λόγο για δολοφόνους μωρών. Συνέχισε με περισσότερες αιχμές κατά διαδηλωτών, οι οποίοι είναι τόσο στο Ισραήλ, όσο και τις ΗΠΑ. Ενώ κατηγόρησε πως οι διαδηλωτές χρηματοδοτούνται από το Ιράν.

Είπε πως καίνε σημαίες των ΗΠΑ στα πανεπιστήμια και στην συνέχεια συνεχάρη μια αδερφότητα η οποία προστάτευσε την Αμερικανική σημαία. Εκείνη την στιγμή άρχισαν οι βουλευτές να φωνάζουν USA, USA. Ανέφερε πως το Ιράν χρηματοδοτεί τους διαδηλωτές που βρίσκονται έξω από το Κογκρέσο, «το Ιράν που δολοφονεί ομοφυλόφιλους και γυναίκες που δεν καλύπτουν τα μαλλιά τους» και αποκάλεςσε τους διαδηλωτές «χρήσιμους ηλίθιους του Ιράν». Χρησιμοποιεί μια αρκετά εμπρηστική ρητορική σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας.

«Οι γκέι για τη Γάζα είναι σαν να υπερασπίζονταν τα κοτόπουλα το KFC»

Ανέφερε μια περίπτωση στην οποία υπήρξε πανό, Ομοφυλόφιλοι για την Γάζα, χαρακτηρίζοντάς τους τουλάχιστον άκομψα «ως κοτόπουλα που υπερασπίζονται τα KFC». Καταχειροκροτούμενος από το κοινό. Έκρινε τους διαδηλωτές που ζητούν μια Παλαιστίνη από το Ποτάμι έως τη Θάλασσα, ως αγεωγράφητους και ανιστόρητους, ενώ τους κατηγόρησε πως ονοματίζουν το Ισραήλ ως αποικιοκρατική δύναμη, αναφέροντας βιβλικά πρόσωπα ως ιστορικά. Συνέχισε λέγοντας πως το Ισραήλ ήταν και θα παραμείνει πάντα το σπίτι μας.

Για ακόμα μια φορά κατηγόρησε τα αμερικανικά πανεπιστήμια για αντισημιτισμό και πως δεν καταδίκασαν το Ολοκαύτωμα λέγοντας πως εξαρτάται από το περιεχόμενο. Ενώ ανέφερε πως ο αντισημιτισμός υπήρξε πάντοτε στην ιστορία, ενώ προηγούνταν ψέματα κατά των Εβραίος και πως τώρα κατηγορούν το Εβραϊκό κράτος ως γενοκτονικό και ρατσιστικό (Μιλάει για εβραϊκό κράτος και όχι για Ισραηλινό για να κάνει την σύνδεση με τη θρησκεία).

Επιτέθηκε στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο πως η κατηγορία πως το Ισραήλ οπλοποιεί την τροφή στην Γάζα προκαλώντας λιμό, λέγοντας πως είναι μια κατασκευή, αναφέροντας το πόσα φορτηγά έχουν περάσει συνολικά και πως οι κάτοικοι της Γάζας δεν έχουν φαγητό, επειδή το κλέβει η Χαμάς. Στη συνέχεια κατηγόρησε και το Διεθνές Δικαστήριο Δικαιοσύνης πως το Ισραήλ στοχεύει επίτηδες άμαχους πολίτες, μιλώντας για τις ασφαλείς ζώνες και κατηγορώντας την Χαμάς πως χρησιμοποιεί τους πολίτες ως ανθρώπινες ασπίδες.

Είπε πως η Χαμάς θέλει νεκρούς πολίτες για να χτυπήσει το Ισραήλ, ενώ για το Ισραήλ κάθε νεκρός Παλαιστίνιος είναι μια τραγωδία. Ενώ υποσχέθηκε πως δεν θα τελειώσει ο πόλεμος, πριν κερδίσει το Ισραήλ. Είναι η πολλοστή φορά στην ομιλία του που αναφέρει πως δεν έχει κανένα σκοπό να σταματήσει τον πόλεμο, εν μέσω χειροκροτημάτων. Στην συνέχεια ευχαρίστησε το αμερικανικό κοινό που στηρίζει το Ισραήλ και κατηγόρησε όποιον διαφωνεί πως έχει ξεγελαστεί από την Χαμάς.

Το Ισραήλ έχει πάρει τα περισσότερα μέτρα για να υπερασπιστεί τους αμάχους από οποιαδήποτε χώρα, σε οποιονδήποτε πόλεμο στην ιστορία των πολέμων πόλεων

Το ανωτέρω ειπώθηκε από τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, επικαλούμενος έναν στρατιωτικό αναλυτή του West Point, ενώ αναφέρει πως «δεν σκοτώθηκε κανένας άμαχος σε μια επιχείρηση στη Ράφα που σκοτώθηκαν 1.200 ένοπλοι εκτός από έναν». Συνέχισε λέγοντας πως οι στρατιώτες του Ισραήλ δεν πρέπει να καταδικάζονται για τον τρόπο που διεξάγουν πόλεμο, αλλά να τιμηθούν για αυτό.

Συνέχισε να επιτίθεται στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο λέγοντας πως αν τιμωρηθεί το Ισραήλ, μετά θα ακολουθήσουν οι ΗΠΑ «γιατί καμία Δημοκρατία δεν θα μπορεί να πολεμήσει την τρομοκρατία», συνέχισε καταχειροκροτούμενος πως τα χέρια του ισραήλ δεν θα είναι ποτέ με χειροπέδες, αλλά έτοιμα να πολεμήσουν. Κατηγόρησε το Ιράν πως διεξάγει πόλεμο δια αντιπροσώπων και κρύβεται πίσω από όλες τις δολοφονίες, το χάος και την τρομοκρατία.

Ανέφερε πως οι ΗΠΑ είναι η μόνη χώρα που προστατεύει τον κόσμο από την εξαγωγή της Ισλαμικής Επανάστασης στον κόσμο, λέγοντας πως είναι η μεγαλύτερη δύναμη στον κόσμο και οι προστάτες της Δημοκρατίας. Ενώ συνέχισε λέγοντας πως το Ιράν εχρεύεται τις ΗΠΑ και όχι το Ισραήλ. Αναφέροντας την κατάληψη της πρεσβείας της Τεχεράνης πριν από 45 χρόνια. Ενώ κατηγόρησε το Ιράν πως επιχειρεί στις ΗΠΑ, ενώ κατηγόρησε πως απείλησε να δολοφονήσει τον πρόεδρο Τραμπ.

Είπε πως απέναντι στους Χούθι, την Χεζμπολάχ, την Χαμάς και το Ιράν στέκεται το Ισραήλ. Είναι εντυπωσιακό αν προσέξετε το βίντεο πως σχεδόν σε κάθε ατάκα του Νετανιάχου, ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων σηκώνεται όρθιος και χειροκροτά. Ο Νετανιάχου είπε καταχειροκροτούμενος πως το Ιράν απειλεί κάθε αμερικανική πόλη και το Ισραήλ και πως το Ισραήλ δεν προστατεύει τον εαυτό του αλλά την Αμερική (εσάς). «Οι εχθροί μας είναι οι εχθροί σας, η μάχη μας είναι η μάχη σας και η νίκη μας θα είναι νίκη σας» ανέφερε στη συνέχεια με στόμφο.

Η νίκη είναι ορατή

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου ουσιαστικά ζητά ταυτόχρονες επιθέσεις κατά της Χαμάς, της Χεζμπολάχ αλλά και του Ιράν. Προσπαθεί να τραβήξει τις ΗΠΑ προς αυτή την κατεύθυνση. Ενώ έκανε λόγο για την επίθεση των Χούθι στο Τελ Αβίβ και την απάντηση του Ισραήλ, αναφέροντας πως «οποιοσδήποτε επιτίθεται στο Ισραήλ, θα πληρώνει πολύ ακριβό τίμημα». Και όπως αμυνόμαστε σε όλα τα μέτωπα ξέρω πως η Αμερική μας προστατεύει. Και σας ευχαριστώ για αυτό. Όλες τις πλευρές του Κογκρέσου.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός εξήρε την συνεργασία στον στρατιωτικό τομέα μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ και είπε «πως δημιουργήσαμε από κοινού κάποια από τα πιο σύγχρονα όπλα στον κόσμο». Μια συνεργασία που κράτησε τις «αμερικανικές μπότες μακριά από το έδαφος» (οι χερσαίες επιχειρήσεις έχουν πάντα μεγαλύτερο τίμημα σε ανθρώπινες ζωές) «προστατεύοντας τα κοινά μας συμφέροντα στη Μέση Ανατολή».

Είπε πως εκτιμά ιδιαίτερα την αμερικανική βοήθεια και ζήτησε ακόμα περισσότερη στρατιωτική βοήθεια για να τελειώσει ο πόλεμος γρηγορότερα. Ανέφερε την ρήση του σερ Ουίνστον Τσόρτσιλ: «Δώστε μας τα εργαλεία και θα τελειώσουμε την δουλειά». Τώρα είπε «βρίσκεται το Ισραήλ στην πρώτη  γραμμή του Πολιτισμού (ουσιαστικά απανθρωποιεί τους εχθρούς ως απολίτιστους). Δώστε μας τα όπλα γρηγορότερα για να τελειώσουμε τον πόλεμο γρηγορότερα» εν μέσω αποθέωσης. Είπε πως ο πόλεμος δεν τελειώνει εξαιτίας της Χαμάς που δεν αφοπλίζεται και δεν απελευθερώνει τους ομήρους.

«Αυτό σημαίνει Ολική Νίκη και δεν θα συμβιβαστούμε με τίποτα λιγότερο», ενώ ξεκίνησε να αναφέρει το όραμά του για τη Γάζα, όπου είπε πως δεν θέλει να την αποικίσει ξανά αλλά να την ελέγχει ώστε να μην μπορεί να εξοπλιστεί η Χαμάς ξανά. Ζήτησε Παλαιστινιακή διοίκηση που να αποδέχεται το Ισραήλ και συνέχισε λέγοντας πως χρειάζεται «μια νέα γενιά Παλαιστινίων που να μην μισεί το Ισραήλ αλλά να θέλει να ζήσει εν ειρήνη μαζί του».

Ανέφερε πως αυτές οι δύο λέξεις Demilitarization (απσοτρατιωτικοποίηση) και deradicalization (αποριζοσπαστικοποίηση) είναι που λειτούργησαν μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στην Ιαπωνία και αυτό είναι το όραμά του για τη Γάζα. Ενώ ζήτησε να υπάρχει μια συμμαχία στη Μέση Ανατολή κατά του Ιράν, ενώ ευχαρίστησε τον πρόεδρο Μπάιντεν για την βοήθεια της συμμαχίας χωρών κατά την επίθεση του Ιράν μετά την ισοπέδωση του προξενικού κτιρίου στη Δαμασκό τον Απρίλιο. Μάλιστα πρότεινε να ονομαστεί η «Συμμαχία του Αβραάμ».

Δεν υπάρχει χώρος για πολιτική βία στις Δημοκρατίες

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην σωτηρία του Τραμπ από την απόπειρα δολοφονίας, ενώ τον ευχαρίστησε για την αναγνώριση της κατοχής στα Υψίπεδα του Γκολάν και την αντιμετώπιση του Ιράν και την μεταφορά της αμερικανική πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ. Η Ιερουσαλήμ είναι η αιώνια πρωτεύουσά μας και ποτέ δεν θα ξαναδιχοτομηθεί (σ.σ. η Ανατολική Ιερουσαλήμ είναι παλαιστινιακό έδαφος υπό κατοχή σύμφωνα με τον ΟΗΕ).

Συνέχισε λέγοντας πως οι αμερικανοί έχουν θυσιάσει πάρα πολλά για την ελευθερία και πως οι ΗΠΑ είναι ο φάρος της Ελευθερίας για τον κόσμο κάτι που ξεκίνησε το 1776 (Διακήρηξη της Ανεξαρτησίας). Συνέχισε λέγοντας πως ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρι τη νίκη και πως αυτή είναι η μοναδική τους δέσμευση. Σε συνεργασία με τις ΗΠΑ και τους Άραβες φίλους μας, η Μέση Ανατολή θα γίνει μια όαση αξιοπρέπειας, ευημερίας και ειρήνης. Σε αυτή την προσπάθεια το Ισραήλ θα είναι πάντα ο πιο απαραίτητος σύμμαχος.

«Το Ισραήλ θα είναι για πάντα φίλος της Αμερικής, είπε ευχαριστώντας για την υποστήριξη, την αλληλεγγύη και την στάση των ΗΠΑ την ώρα της ανάγκης. Μαζί θα υπερασπιστούμε τον κοινό μας πολιτισμό και ένα μέλον και για τις δύο χώρες μας. Μακάρι ο Θεός να ευλογεί το Ισραήλ και την Αμερική και την μεγάλη μας συμμαχία για πάντα» είπε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου καταχειροκροτούμενος και έκλεισε την ομιλία του.

Κατάληψη του Κογκρέσου από διαδηλωτές. Δεκάδες συλλήψεις.

Το άρθρο θα εμπλουτίζεται όσο συνεχίζεται η ομιλία…

Sports in

Νίκησε, αλλά δεν ξεμπέρδεψε ο ΠΑΟΚ (3-2)

Ο ΠΑΟΚ με τρία γκολ από τους δύο στόπερ του, Εκόνγκ και Κουλεράκη, νίκησε με 3-2 την Μπόρατς Μπάνια Λούκα κι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024