Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αρραβωνιάστηκε η Τέιλορ Σουίφτ; Γιατί είναι πεπεισμένοι οι θαυμαστές της

Αρραβωνιάστηκε η Τέιλορ Σουίφτ; Γιατί είναι πεπεισμένοι οι θαυμαστές της

Οι θαυμαστές της λαμπερής τραγουδίστριας Τέιλορ Σουίφτ εμφανίζονται πεπεισμένοι πως αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό της Travis Kelce.

Οι θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ είναι πεπεισμένοι ότι η λαμπερή ποπ σταρ αρραβωνιάστηκε κρυφά τον σύντροφό της Travis Kelce.

Οι φήμες έρχονται αφού η 34χρονη Τέιλορ Σουίφτ τραγούδησε ένα κομμάτι έκπληξη στην περιοδεία Eras στο Gelsenkirchen, στη Γερμανία, το βράδυ της Παρασκευής.

Το τρίτο και τελευταίο βράδυ στην πόλη, η Τέιλορ Σουίφτ ερμήνευσε ένα mash up των «Stay, Stay, Stay» και «Paper Rings» στην κιθάρα.

Το Paper Rings, από το άλμπουμ της Lover του 2019, περιλαμβάνει στίχους όπως «μου αρέσουν τα λαμπερά πράγματα, αλλά θα σε παντρευόμουν με χάρτινα δαχτυλίδια» και «αγάπη μου, είσαι αυτός που θέλω».

Ενώ το τραγούδι γράφτηκε όταν ήταν σε σχέση με τον πρώην σύντροφό της Joe Alwyn, οι θαυμαστές της ισχυρίζονται πως μπορεί να επέλεξε να τραγουδήσει το τραγούδι καθώς αρραβωνιάστηκε κρυφά με τον σταρ του NFL Travis Kelce.

«Ελπίζω να αρραβωνιάστηκαν κρυφά!» σχολίασε ένας από τους θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ στα social media.

Ούτε η Τέιλορ Σουίφτ ούτε ο Travis Kelce έχουν επιβεβαιώσει πως αρραβωνιάστηκαν παρά το γεγονός ότι οι θαυμαστές της τραγουδίστριας έβαλαν φωτιά στις φήμες.

Η πρώτη φωτογραφία με τον Travis Kelce στα social media της Τέιλορ Σουίφτ

Ήταν τον Ιούνιο που ο Travis Kelce σόκαρε τους θαυμαστές καθώς ανέβηκε στη σκηνή με την τραγουδίστρια στο sold out σόου της στο Wembley.

Ήταν η πρώτη φορά που το λαμπερό ζευγάρι ανέβηκε μαζί στη σκηνή αφού ανακοίνωσαν επίσημα τη σχέση τους στο Instagram νωρίτερα εκείνη την εβδομάδα.

Και ενώ το λαμπερό ζευγάρι έχει συνδεθεί από το 2023, μέχρι πρόσφατα δεν είχαν εμφανιστεί ποτέ ο ένας στους λογαριασμούς του άλλου στα social media.

Μέχρι που η Τέιλορ Σουίφτ ανέβασε μια αξιολάτρευτη φωτογραφία τους να ποζάρουν μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Sports in

Αγγελόπουλοι για Σλούκα: «Δεν τον απαξιώσαμε ποτέ, πιστεύαμε ότι θα ζητήσει συγγνώμη»

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ρωτήθηκαν και απάντησαν για τα όσα είπε ο Κώστας Σλούκας μετά από τους τελικούς της Stoiximan Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024