Η τεράστια αδυναμία που έχει ο Γιάννης Στάνκογλου στα δύο του παιδιά είναι γνωστή. Άλλωστε, όποτε έχει βρεθεί καλεσμένος σε κάποιο κανάλι ή σε συνεντεύξεις του σε περιοδικά, δεν χάνει την ευκαιρία να μιλήσει για την αγάπη του για την Φοίβη και τον Φίλιππο. Ενώ, τον ελεύθερό του χρόνο προσπαθεί να περνάει ποιοτικό χρόνο μαζί τους.

Ωστόσο, την ίδια ώρα, έχει δείξει με όλους τους τρόπους ότι θέλει να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως άλλωστε κάνει και με την προσωπική του ζωή. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν είχε γνωστοποιήσει τον χωρισμό του με την πρώην σύζυγο και σκηνοθέτη Αλίκη Δανέζη-Knutsen για περίπου τρία χρόνια.

Με μια φωτογραφία στο Instagram ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στην κόρη του

Ωστόσο, σήμερα Πέμπτη 25 Ιουλίου, με αφορμή τα 15α γενέθλια της κόρης του Φοίβης, αποφάσισε να «ανεβάσει» μια φωτογραφία της στον λογαριασμό του στο Instagram. Έστω κι αν εκείνη είναι πλάτη, κάνοντας ποδήλατο.

«Χρόνια πολλά κοριτσάρα μου ….15 σήμερα …να είσαι τυχερή χαρούμενη υγιής χαμογελαστή σίγουρη και να μην φοβάσαι …α…και να ταξιδεύεις …και να ταξιδεύουμε….» έγραψε στην ανάρτησή του ο γνωστός ηθοποιός, ενώ συνόδεψε τη φωτογραφία με το κομμάτι των Metallica «Nothing Else Matters».