Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ο πρίγκιπας Χάρι νοσταλγεί απεγνωσμένα το Ηνωμένο Βασίλειο - Βρήκε την τέλεια δικαιολογία για επιστροφή

Ο πρίγκιπας Χάρι νοσταλγεί απεγνωσμένα το Ηνωμένο Βασίλειο – Βρήκε την τέλεια δικαιολογία για επιστροφή

Μπορεί ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ να έχουν φτιάξει τη ζωή τους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας, αλλά ο δούκας του Σάσεξ φαίνεται να νοσταλγεί τα χρόνια του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για μια σημαντική περίοδο τώρα που το Μπέρμιγχαμ επιλέχθηκε για να φιλοξενήσει τα Invictus Games 2027.

Ο πρίγκιπας Χάρι εξασφάλισε αυτή την εβδομάδα την τέλεια δικαιολογία για να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από σύντομες επισκέψεις τα τελευταία χρόνια και αφότου επέλεξε να εγκαταλείψει τα βασιλικά του καθήκοντα.

Ήταν μέσα στην εβδομάδα που ανακοινώθηκε ότι τα Invictus Games 2027 θα φιλοξενηθούν στο Μπέρμιγχαμ αφού η επιτροπή επιλογής επέλεξε την πόλη των West Midlands έναντι της Ουάσιγκτον.

Ο σχολιαστής Kinsey Schofield υποστήριξε ότι η κίνηση θα προσέφερε στον πρίγκιπα Χάρι μια εξαιρετική ευκαιρία να περάσει χρόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο και πιθανώς να είναι με την οικογένειά του.

Μιλώντας στο Sky News Australia, ο παρουσιαστής σημείωσε πως «ο πρίγκιπας Χάρι έχει νοσταλγήσει το Ηνωμένο Βασίλειο. Νομίζω ότι ψάχνει για οποιονδήποτε λόγο, οποιαδήποτε δικαιολογία για να επιστρέψει.

Είναι ευρέως γνωστό ότι ο πατέρας του βασιλιάς Κάρολος δεν δέχεται όλα τα τηλεφωνήματά του. Ίσως αυτή είναι η τέλεια δικαιολογία για να περάσει πολύ χρόνο εκεί» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, ο βασιλιάς Κάρολος έρχεται αντιμέτωπος με μια δύσκολη απόφαση, καθώς ο πρίγκιπας Χάρι αποκαλύπτει το σχέδιό του να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Με τη διεξαγωγή των Invictus Games να έχει οριστεί να φιλοξενηθούν στο Μπέρμιγχαμ, ο βασιλιάς Κάρολος ενδέχεται να είναι διχασμένος για το αν θα παρευρεθεί ή όχι για να στηρίξει τον δευτερότοκο γιο του.

Ο πρίγκιπας Χάρι σνομπάρει τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για τη Βρετανία για πρώτη φορά από τότε που παραιτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα, αλλά φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον βασιλιά Κάρολο.

Ο δούκας του Σάσεξ θα φέρει τα Invictus Games στο Μπέρμιγχαμ το 2027, με την Ουάσιγκτον να αποτυγχάνει στη διαδικασία επιλογής για τη φιλοξενία τους.

Ο πρίγκιπας Χάρι έκανε την ανακοίνωση την Τρίτη ότι η όγδοη διοργάνωση για τραυματίες και αρρώστους στρατιωτικούς θα πραγματοποιηθεί στο έδαφος του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο πρίγκιπας Χάρι πήρε την απόφαση, τι θα κάνει ο βασιλιάς Κάρολος;

Ο βασιλικός ανταποκριτής του Newsweek Jack Royston σημείωσε ότι η κίνησή του θα αφήσει τον μονάρχη με ένα ηθικό δίλημμα. «Ο πρίγκιπας Χάρι πήρε μια αρκετά εκπληκτική απόφαση, θα κάνει τα Invictus Games του 2027 στο Μπέρμιγχαμ αντί για την Ουάσιγκτον.

Είχε την ευκαιρία να τα κάνει στην καρδιά της αμερικανικής πολιτικής και δημοκρατίας και επέλεξε το Μπέρμιγχαμ, κάτι που είναι πραγματικά ενδιαφέρον» επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να μετακομίσουν στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας έπληξε πολλούς θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας. Αλλά η διαμάχη επικεντρώθηκε περισσότερο στις κατηγορίες και τις αποκαλύψεις που έκανε το ζευγάρι από τότε που αποχώρησε από τα βασιλικά του καθήκοντα.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ χρησιμοποίησαν την αυτοβιογραφία του «Spare», το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix και μια συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ για να εκθέσουν την εκδοχή τους για τα γεγονότα πίσω από τις κλειστές βασιλικές πόρτες.

Οι ειδικοί όλα αυτά τα χρόνια παροτρύνουν τον πρίγκιπα Χάρι να διορθώσει τη ρήξη με τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ και να έρθει πιο κοντά με τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο, κρατώντας τα ονόματά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Απομένει να φανεί αν θα τον υποστηρίξουν στα Invictus Games στο Μπέρμιγχαμ που θα πραγματοποιηθούν το 2027.

«Λοιπόν, θα πάει ο βασιλιάς Κάρολος στα Invictus Games; Το παλάτι πιθανότατα θα του πει ότι δεν πρέπει να φαίνεται πως υποστηρίζει κάτι που κάνει ο πρίγκιπας Χάρι εκτός του βασιλικού κόσμου» υποστηρίζει ο Jack Royston.

Sports in

Αγγελόπουλοι για Σλούκα: «Δεν τον απαξιώσαμε ποτέ, πιστεύαμε ότι θα ζητήσει συγγνώμη»

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ρωτήθηκαν και απάντησαν για τα όσα είπε ο Κώστας Σλούκας μετά από τους τελικούς της Stoiximan Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024