Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τόνι Σφήνος για βουτιές σε παραλία στη Μύκονο

Ο Τόνι Σφήνος για βουτιές σε παραλία στη Μύκονο

Σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις μαζί με τη σύζυγό του, «έπιασε» η κάμερα του Mykonos Live TV τον Τόνι Σφήνο στο νησί των Ανέμων.

Ήταν τέλη της δεκαετίας του 00s όταν μια περίεργη περσόνα έκανε την εμφάνισή της στην Αθηναϊκή νύχτα. Ο λόγος για τον Τόνι Σφήνο, ο οποίος μαζί με το συγκρότημά του Salata Latina εμφανίστηκε στο Άνοδος Stage δίπλα στους Onirama και ξεσήκωσε το κοινό. Από τότε, αυτή η εκκεντρική φιγούρα που έμοιαζε να έχει βγει από τα sixties και τα seventies, θα δώσει πολλές συναυλίες και show, θα κάνει επιτυχίες και θα δημιουργήσει ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από την πραγματική του ταυτότητα.

Μια ταυτότητα που θα γίνει γνωστή λίγα χρόνια αργότερα, όταν όλοι θα γνωρίσουν τον Θάνο Κιούση, ωστόσο ο Τόνι Σφήνος θα συνεχίσει να έχει τον πρώτο λόγο στις εμφανίσεις του. Τουλάχιστον έως τον Σεπτέμβριο του 2023, όταν ο Κιούσης θα αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής 5×5 και όλοι θα δουν το αληθινό του πρόσωπο.

Έχει πει σε συνέντευξή του, ότι έκανε πρόταση γάμου στη γυναίκα του ενώ ήταν ντυμένος ναύτης

Και πλέον ήρθε η στιγμή να τον δούμε και εκτός πλατό. Με τις εκπομπές να έχουν κατεβάσει ρολά εξαιτίας του καλοκαιριού, ο Θάνος Κιούσης βρέθηκε αυτές τις ημέρες στη Μύκονο μαζί με τη σύζυγό του Ιωάννα Γραμματικού, όπου τους «συνέλαβε» η κάμερα του Mykonos Live TV. Οι δυο τους είχαν πάει στο beach bar restaurant Lohan στο Καλό Λιβάδι, ενώ αυτή είναι από τις ελάχιστες φορές που ο γνωστός περφόρμερ κάνει μια κοσμική εμφάνιση μαζί με τη γυναίκα του, καθώς έχει δείξει ότι θέλει να κρατήσει την οικογένειά του μακριά από τα φώτα των δημοσιογράφων.

Ο Κιούσης και η Ιωάννα Γραμματικού παντρεύτηκαν το 2016 με τον γνωστό περφόρμερ να έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή του ότι της έκανε πρόταση γάμου ενώ ήταν ντυμένος ναύτης. Το 2018 ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ενώ το φθινόπωρο του 2019 γεννήθηκε και ο δεύτερος γιος τους. Όπως έχει πει, του αρέσει να πηγαίνει να παίρνει τον γιο του από το σχολείο φορώντας διάφορες στολές.

Sports in

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Το Παρίσι είναι έτοιμο να μαγέψει» - Πρόβες μέχρι τα ξημερώματα

Από την… παρέλαση στον Σηκουάνα και τον «χορό» των λέιζερ στον Πύργο του Αϊφελ μέχρι και την Σελίν Ντιόν, οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι είναι έτοιμοι να μαγέψουν τον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024