Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τούρτες, selfie και μαγιό: Έτσι γιόρτασε η Τζένιφερ Λόπεζ τα γενέθλιά της

Τούρτες, selfie και μαγιό: Έτσι γιόρτασε η Τζένιφερ Λόπεζ τα γενέθλιά της

Τα 55α γενέθλιά της γιόρτασε την Τετάρτη η Τζένιφερ Λόπεζ, που έδειξε να το απολαμβάνει, έστω κι αν δεν είχε στο πλευρό της τον Μπεν Άφλεκ.

Εδώ και λίγο καιρό πληθαίνουν συνεχώς οι φήμες που θέλουν την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ πιο κοντά στο διαζύγιο από ποτέ. Οι δύο σταρ του Χόλιγουντ, οι οποίοι μετά τη σύντομη σχέση τους στις αρχές των zeros αποφάσισαν να παντρευτούν το 2022, εδώ και λίγο καιρό μοιάζουν πιο μακριά από ποτέ.

Στα μέσα του Ιουλίου πέρασαν χώρια την δεύτερη επέτειο του γάμου τους, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται που οδεύει η σχέση τους. Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον 51χρονο ηθοποιό στο Λος Άντζελες χωρίς να φοράει τη βέρα του, ενώ λίγες ημέρες αργότερα η Λόπεζ βρέθηκε στα Χάμπτονς χωρίς τον σύζυγό της.

Ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να γιορτάσει τα 55α γενέθλιά της και μάλιστα να δείξει σε όλους πόσο καλά περνάει, μέσα από μια σειρά φωτογραφιών που «ανέβασε» στο Instagram. Η πρώτη δείχνει την 55χρονη σταρ να ποζάρει με ένα ολόλευκο μαγιό, γράφοντας στη λεζάντα «Αυτή είμαι… τώρα» και τους θαυμαστές της να την αποθεώνουν, καθώς η ανάρτηση ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο likes σε λιγότερο από 12 ώρες.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Λίγο αργότερα, η εμφάνιση της Λόπεζ άλλαξε, αλλά όχι και η διάθεσή της. Πόζαρε άβαφη και με πυτζάμες, μπροστά στις τούρτες που της είχαν ετοιμάσει και ευχαρίστησε τον κόσμο, τους φίλους και την οικογένειά της για τις ευχές.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Sports in

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Το Παρίσι είναι έτοιμο να μαγέψει» - Πρόβες μέχρι τα ξημερώματα

Από την… παρέλαση στον Σηκουάνα και τον «χορό» των λέιζερ στον Πύργο του Αϊφελ μέχρι και την Σελίν Ντιόν, οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι είναι έτοιμοι να μαγέψουν τον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024