Με εντυπωσιακή καριέρα και εμπειρία στις πασαρέλες της Victoria’s Secret, η Stella Maxwell, φωτογραφήθηκε για την καμπάνια της καινούργιας συλλογής της διεθνούς αναγνωρισμένης σχεδιάστριας. Η νέα συλλογή θα είναι διαθέσιμη στο κατάστημα Harrods στο Λονδίνο από το τέλος του Ιουλίου.

Πέρυσι, το λανσάρισμα της συλλογής έγινε με το θρυλικό μοντέλο Kate Moss που φωτογραφήθηκε μέσα στο Harrods.

Το βελούδο, τα κεντήματα και η λάμψη συνθέτουν τα κομμάτια της νέας συλλογής, η οποία θα αναδειχθεί από την Βελγίδα καλλονή μετά τη φωτογράφησή της στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και στο ιστορικό ατελιέ του Οίκου, το οποίο λειτουργεί από το 1906.

Μάλιστα, η Σίλια Κριθαριώτη και η Stella Maxwell φωτογραφήθηκαν μαζί για την καμπάνια της συλλογής.

Μια μικρή έκπληξη περίμενε τη Stella, καθώς φωτογραφήθηκε με ένα νεαρό κορίτσι που φορούσε το ίδιο φόρεμα

Μια μικρή έκπληξη περίμενε τη Stella, καθώς φωτογραφήθηκε με ένα νεαρό κορίτσι που φορούσε το ίδιο φόρεμα. Αυτή η φωτογραφία θα αποτελέσει την καμπάνια για τη συλλογή Μαμά-Κόρη, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη στα Harrods.

Επιπλέον, εδώ και περίπου ένα μήνα, η Σίλια Κριθαριώτη φιλοξενεί στο Harrods το δικό της χώρο με παιδικά ρούχα για κορίτσια.


Μετά τη φωτογράφηση ακολούθησε exclusive δείπνο στο εντυπωσιακό σπίτι της σχεδιάστριας με θέα την Ακρόπολη. Η κομψότητα, τα λουλούδια και το φως των κεριών συνέθεσαν την απόλυτη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα στη βεράντα της νεοκλασικής έπαυλης,  στην οποία παρευρέθηκαν εκλεκτοί καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων και καταξιωμένοι δημοσιογράφοι από τα μεγαλύτερα ελληνικά μέσα μόδας.

Celia Kritharioti Couture

O παλαιότερος Οίκος Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα που από το 1906, δημιουργεί χειροποίητα creations που αποτελούν ύμνο για τη γυναίκα, δίνοντας κίνηση και δυναμισμό στο κάθε της βήμα, κατακτώντας δικαίως μια θέση στον κόσμο της υψηλής ραπτικής.

*Περισσότερες πληροφορίες στο Celia Kritharioti και στο www.celiakritharioti.com