Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αρκαδία: Το αίτημα της οικογένειας του θύματος για την 34χρονη - Υπάρχουν μαρτυρίες ότι κλώτσησε το θύμα

Αρκαδία: Το αίτημα της οικογένειας του θύματος για την 34χρονη – Υπάρχουν μαρτυρίες ότι κλώτσησε το θύμα

Να κατηγορηθεί και εκείνη ως φυσική αυτουργός της δολοφονίας του 64χρονου στην Αρκαδία

Φως στα αίτια του θανάτου του 64χρονου, μετά από γλέντι στον Αγιο Πέτρο Κυνουρίας στην Αρκαδία, αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση. Την ίδια ώρα η ανάκριση παραμένει ανοιχτή με τις αρχές να περιμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων για την αιτία θανάτου του 64χρονου.

Την Τετάρτη, μετά από μαραθώνια απολογία, προφυλακιστέος κρίθηκε ο 41χρονος, που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία του 64χρονου, ενώ η 34χρονη σύζυγός του αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STAR, τις επόμενες μέρες η οικογένεια του θύματος θα ζητήσει να αλλάξει η κατηγορία για την 34χρονη σύζυγο. Να κατηγορηθεί και εκείνη ως φυσική αυτουργός της δολοφονίας του 64χρονου, καθώς υπάρχουν μάρτυρες που περιγράφουν ότι και εκείνη τον κλώτσησε. Η ίδια ισχυρίζεται ότι μόνο τον τράβηξε.

«Συνέχισε να μου την πέφτει και μου ζήτησε το κινητό μου»

«Ο 64χρονος φαινόταν αν είχε καταναλώσει αλκοόλ. Αυτός συνέχισε να μου την πέφτει λέγοντάς μου να του πω το κινητό μου. Εγώ για να τον αποφύγω χωρίς όμως να παρεξηγηθεί του είπα να μου δώσει εκείνος το δικό του. Αυτός μου το έδωσε και εγώ το έγραψα  στο κινητό του συζύγου μου επίτηδες για να τον παραπλανήσω και να τον ξεφορτωθώ», φέρεται να είπε στην απολογία της η 34χρονη.

Ο 41χρονος περιγράφοντας καρέ καρέ τη συμπλοκή, φέρεται να είπε: «με βούτηξε από τα ισχία μου και με σήκωσε κυριολεκτικά και με πέταξε στη θέση του συνοδηγού λέγοντάς μου «έλα μπες μέσα». Ήταν ψηλός και χειροδύναμος σε σχέση με μένα. Προσπάθησα να κλείσω την πόρτα και αυτός την εμπόδιζε».

«Θεωρώ ότι μόλις έρθει και λυθεί το αίνιγμα της αιτίας του θανάτου του 64χρονου, θα μπορέσει και ο εντολέας μου να κάνει μια αίτηση αντικατάστασης», λέει ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος, δικηγόρος του ζευγαριού.

«Δολοφονία χαρακτήρα»

Από την πλευρά της, η οικογένεια του 64χρονου, μέσω του δικηγόρου της, κάνει λόγο για μία προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρα του νεκρού, που, όπως αναφέρει, ήταν αγαπητός. “Οι συμμέτοχοι στη δολοφονία είναι πολλοί, εκείνοι που σφυρίζουν αδιάφορα, που δε μιλούν για την ώρα που δεχόταν χτυπήματα ο 64χρονος στην πλατεία του χωριού” υποστηρίζει χαρακτηριστικά. Ο δικηγόρος της οικογένειας του 64χρονου έχει λάβει εντολή να εξαντλήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα προκειμένου να λογοδοτήσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Ο 64χρονος έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής. Ο κατηγορούμενος φέρεται να απώθησε το θύμα, όταν αυτό προσπάθησε να μπει μέσα στο αυτοκίνητο που βρισκόταν η σύζυγος του και η τρίχρονη κόρη τους. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ζευγαριού, η κατηγορούμενη είχε δεχτεί λεκτική παρενόχληση από τον 64χρονο, ο οποίος, όπως ανέφερε ο κ. Λαμπρόπουλος, προσπάθησε να την πιάσει από την μέση και της ζήτησε τον αριθμό του τηλεφώνου της.

Sports in

«Τρέλα» και στην Καλαμάτα για τις ευρωκούπες του Ολυμπιακού (pics)

Χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού θαύμασαν από κοντά και φωτογραφήθηκαν με τις ευρωκούπες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024