Συναγερμός στην Πυροσβεστική σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα όταν ξέσπασε φωτιά από υπόγειο χώρο (καφέ) στη στοά που βρίσκεται στον αριθμό 61 της Αγίου Μελετίου. Οι φλόγες και οι καπνοί πήραν διαστάσεις και χρειάστηκε να γίνουν απεγκλωβισμοί από την πυροσβεστική.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, έχουν απεγκλωβιστεί ήδη τέσσερα άτομα, με συμπτώματα δυσφορίας από τους καπνούς, ενώ συγγενείς τους παρακολουθούσαν έντρομοι την επιχείρηση της Πυροσβεστικής από τον δρόμο.

Η φωτιά δεν επεκτάθηκε στα διαμερίσματα της πολυκατοικίας, όμως οι ένοικοι αντιμετώπισαν προβλήματα λόγω του έντονου καπνού.  Η Πυροσβετική Υπηρεσία προχώρησε σε απεγκλωβισμό ενοίκων με τη χρήση κλίμακας από διαμερίσματα της πολυκατοικίας.

Πυρκαγιά στη στοά του Μπρόντγουεϊ στην Αγίου Μελετίου – Απεγκλωβισμοί από την Πυροσβεστική from Orange Press Agency on Vimeo.

Επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ειδικό όχημα

Λόγω της επιχείρησης και του φόβου να πάρει διαστάσεις η πυρκαγιά, παρέμεινε κλειστή η οδός Αγίου Μελετίου από την Γ Σεπτεμβρίου έως την Πατησίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μια γυναίκα την πήρε ασθενοφόρο με αναπνευστικά προβλήματα, χωρίς όμως να γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή περισσότερες πληροφορίες για την κατάστασή της.