Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Έρχονται καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Έρχονται καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Χαλάει ο καιρός τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Τις επόμενες ώρες ο καιρός αναμένεται να επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο, καθώς σύμφωνα με νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, θα σημειωθούν σσχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από πολύ ισχυρούς ανέμους (μπουρίνια).

Σύμφωνα με το νέο έκτακτο δελτίο τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα σημειωθούν:

Σήμερα Πέμπτη (25-07-2024)

1. μέχρι το απόγευμα στην κεντρική Μακεδονία (συγκεκριμένα στους νομούς Χαλκιδικής, Σερρών, Θεσσαλονίκης, Κιλκίς)
2. μέχρι αργά το απόγευμα, στην ανατολική Μακεδονία (συμπεριλαμβανομένης της Θάσου) και στη Θράκη (συμπεριλαμβανομένης πρόσκαιρα και της Σαμοθράκης)
3. πρόσκαιρα μέχρι νωρίς το απόγευμα στην περιοχή Σποράδων και βόρειας Εύβοιας
4. τις απογευματινές ώρες στην ανατολική Πελοπόννησο

Καιρός: Πότε θα υπάρξει βελτίωση

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, η αστάθεια αναμένεται να περιοριστεί σημαντικά μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα. Άλλωστες ο καιρός του Σαββατοκύριακου προβλέπεται αίθριος, ενώ θα επικρατήσει και μελτέμι, με την ένταση του βοριά να φτάνει τα 6 και πιθανώς τοπικά 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ανεβαίνει και πάλι η θερμοκρασία, με 38άρια κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, μιας και το μελτέμι θα διατηρηθεί ενισχυμένο και θα συγκρατήσει την άνοδο της θερμοκρασίας στις προσήνεμες περιοχές όπως η Αττική.

Καιρός: Πρόγνωση καιρού για σήμερα

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, σήμερα Πέμπτη στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως το μεσημέρι – απόγευμα καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, όμως τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί, έως 6 μποφόρ στα πελάγη. Η θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα, οι μέγιστες τιμές έως 34 με 36 βαθμούς.

Στην Αττική προβλέπεται ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι – απόγευμα, οπότε και θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι βόρειοι έως 4 με 5 μποφόρ, η θερμοκρασία έως 34-35 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι – απόγευμα, με βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί έως 4 με 5 μποφόρ, η θερμοκρασία έως 33-34 βαθμούς.

Sports in

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Το Παρίσι είναι έτοιμο να μαγέψει» - Πρόβες μέχρι τα ξημερώματα

Από την… παρέλαση στον Σηκουάνα και τον «χορό» των λέιζερ στον Πύργο του Αϊφελ μέχρι και την Σελίν Ντιόν, οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι είναι έτοιμοι να μαγέψουν τον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024