Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Δημήτρης Κόκοτας δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του - Τα νεότερα για την υγεία του

Ο Δημήτρης Κόκοτας δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του – Τα νεότερα για την υγεία του

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας εξακολουθεί να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Όσα αποκάλυψε η Ματίνα Παγώνη για την κατάσταση της υγείας του.

Συνεχίζει να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του ο Δημήτρης Κόκοτας που νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου έπειτα από έμφραγμα που υπέστη πριν από μερικούς μήνες και ενώ έκανε πρόβες για το J2US.

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή Summer’s Cool για το πώς είναι σήμερα η κατάσταση της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα.

«Χρειάζεται πολύ χρόνο»

«Η κατάσταση είναι η ίδια, δεν έχει αλλάξει κάτι. Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει στη ΜΑΦ, οι γιατροί κάνουν τις προσπάθειές τους και ο ίδιος κάνει τις προσπάθειές του. Δεν έχουμε καμία αλλαγή όσον αφορά στον απεικονιστικό και τον εργαστηριακό έλεγχο. Ο χρόνος θα δείξει. Δεν μπορούμε προς το παρόν να πούμε κάτι παραπάνω.

Ο Δημήτρης Κόκοτας αντιδρά μόνο στα επώδυνα ερεθίσματα, δεν έχουμε καμία άλλη εξέλιξη. Δίνουμε χρόνο πολύ στον οργανισμό του, για να ξεκινήσει κάποια στιγμή να αντιδρά περισσότερο. Είναι ένα θετικό στοιχείο η σταθερή κατάσταση, αλλά όσο περνάει ο καιρός πρέπει να ελπίζουμε ότι θα γίνει και κάτι περισσότερο. Θέλει πολύ χρόνο» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη για τον Δημήτρη Κόκοτα.

Δημήτρης Κόκοτας: Οι πρόβες για το J2US και το έμφραγμα

Ήταν το απόγευμα της 28ης Μαρτίου που ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «ΓΝΑ Γεννηματάς». Ο 55χρονος τραγουδιστής, γιος του μεγάλου λαϊκού ερμηνευτή Σταμάτη Κόκοτα, υπέστη έμφραγμα και η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε κρίσιμη από την αρχή.

Ο Δημήτρης Κόκοτας βρισκόταν στις πρόβες για το live show του J2US, που επρόκειτο να προβληθεί εκείνο το Σάββατο, αλλά ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την παραγωγή του talent show, ο τραγουδιστής αισθάνθηκε τάσεις λιποθυμίας, έντονα ιδρώτα και ταχυκαρδία.

Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο τραγουδιστής είχε υποστεί έμφραγμα και οδηγήθηκε άμεσα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Sports in

Αγγελόπουλοι για Σλούκα: «Δεν τον απαξιώσαμε ποτέ, πιστεύαμε ότι θα ζητήσει συγγνώμη»

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ρωτήθηκαν και απάντησαν για τα όσα είπε ο Κώστας Σλούκας μετά από τους τελικούς της Stoiximan Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024