Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Μαγνήτισε τα ανδρικά βλέμματα στη Μύκονο

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Μαγνήτισε τα ανδρικά βλέμματα στη Μύκονο

Η γνωστή influencer συνέχισε τις εξορμήσεις της στη Μύκονο και αναστάτωσε τους άνδρες με την εμφάνισή της

Τα τελευταία χρόνια, με το που μπει το καλοκαίρι, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου όταν βρει λίγο χρόνο δεν χάνει την ευκαιρία να πάει για λίγες ημέρες στη Μύκονο. Κάπως έτσι, για μια ακόμη φορά, η κάμερα του Mykonos Live TV «συνέλαβε» την εντυπωσιακή ξανθιά να κάνει τις βόλτες της στο νησί των Ανέμων. Αυτή τη φορά, η γνωστή influencer, που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι My Style Rocks, βγήκε για μια βραδινή βόλτα στα Ματογιάννια, μαζί με τον φίλο της Πάνο Μυλωνά και μαγνήτισε τα ανδρικά βλέμματα με την εμφάνισή της.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φορούσε ένα ασπρόμαυρο πουά φόρεμα, που τόνιζε το μπούστο της, κάνοντας πολλά κεφάλια να γυρίσουν στο πέρασμα της.

Ωστόσο, φέτος, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την εκρηκτική ξανθιά να περνάει μερικές ημέρες χαλάρωσης στη Μύκονο και να προκαλεί πανικό με την εμφάνισή της. Πριν από περίπου ένα μήνα, βρέθηκε και πάλι στα Ματογιάννια, παρέα με τη Θέλξη, με το σέξι look τους να τραβάει όλα τα βλέμματα.

Ενώ λίγες ημέρες αργότερα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μιλώντας στην κάμερα του Mykonos Live TV είχε πει ότι είναι single αυτή την περίοδο, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τι είναι αυτό που της αρέσει στους άνδρες: η προσωπικότητα και το χιούμορ είναι τα δύο πράγματα που την ελκύουν σε έναν άνδρα.

Πηγή: Mykonos Live TV

Sports in

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Το Παρίσι είναι έτοιμο να μαγέψει» - Πρόβες μέχρι τα ξημερώματα

Από την… παρέλαση στον Σηκουάνα και τον «χορό» των λέιζερ στον Πύργο του Αϊφελ μέχρι και την Σελίν Ντιόν, οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι είναι έτοιμοι να μαγέψουν τον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024