Εάν δεν βρίσκεστε ήδη στον καλοκαιρινό σας προορισμό, τότε κατά πάσα πιθανότητα ετοιμάζεστε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Είτε τις φαντάζεστε χαλαρές είτε γεμάτες δράση, το SUP μπορεί να τα συνδυάσει και τα δύο, προσφέροντας μια απολαυστική και διασκεδαστική προπόνηση, ανεξάρτητα από την ηλικία σας, το ύψος ή το βάρος σας και το επίπεδο της φυσικής σας δραστηριότητας.

Το απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι ενώ δεν είναι τυχαίο που κάθε χρονιά πληθαίνουν οι σανίδες που βλέπετε σε θάλασσες και ακτές. Το SUP (Stand Up Paddle Boarding) πρόκειται για την όρθια κωπηλασία, καθώς καλείσαι να ισορροπήσεις πάνω στην σανίδα που βρίσκεται στο νερό και να κάνεις κουπί προς τα εμπρός. Όσο προσπαθείς να τα καταφέρεις, γυμνάζεις τον κορμό και τους κοιλιακούς σου ενώ κάνοντας κουπί με τα χέρια ενεργοποιούνται και οι μυϊκές ομάδες των χεριών.

Πώς θα διαλέξεις το καλύτερο SUP

Για να σε βοηθήσουμε να κάνεις την καλύτερη επιλογή, συγκεντρώσαμε τα στοιχεία που πρέπει να έχεις κατά νου πριν την αγορά σου. Μάλιστα βρήκαμε και τρεις από τις καλύτερες σανίδες που σίγουρα θα σε εντυπωσιάσουν. Θα τις βρεις, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε SUP ενώ θα την παραλάβεις στην πόρτα σου, στην ώρα της όπου κι αν βρίσκεσαι χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας.

Για μεγαλύτερη άνεση κατά την μεταφορά της και για να μπορείς να την έχεις μαζί σου σε κάθε σου ταξίδι είναι καλύτερο να επιλέξεις μια φουσκωτή σανίδα, που μπορείς να φουσκώνεις εύκολα επί τόπου στην παραλία και στην συνέχεια να την ξεφουσκώνεις για να μπορεί να αποθηκευτεί εύκολα στο αυτοκίνητο μαζί με τα υπόλοιπα αξεσουάρ της όπως ο ιμάντας μεταφοράς ή τα καθίσματα.

Η επιλογή της σανίδας σου εξαρτάται κυρίως από την χρήση που σκοπεύεις να κάνεις, το βάρος σου αλλά και το περιβάλλον που σκοπεύεις να κινηθείς, όπως για παράδειγμα η θάλασσα, μια λίμνη ή ένα ποτάμι. Τα βασικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να επιλέξεις είναι οι διαστάσεις της αλλά και το σχήμα της.

Σανίδα SUP SCK eψilon

Το SUP Eψilon 11’ έχει σχεδιαστεί για άτομα ιδανικά έως 130 κιλά και οι διαστάσεις του είναι κατάλληλες για γυναίκες, παιδιά και για αρχαρίους μετρίου αναστήματος και βάρους. Αποτελεί ιδανική επιλογή για αυτούς που θέλουν ένα γρήγορο φουσκωτό SUP που να είναι εύκολο στους ελιγμούς.

Διαθέτει αντιολισθητικό pad που προσφέρεται ακόμα και για SUP yoga αλλά και D-rings με την εφαρμογή καθίσματος. Επιπλέον είναι εξοπλισμένο με 3 πτερύγια στο πίσω μέρος αλλά και λουρί αστραγάλου. Αποτελεί την καλύτερη επιλογή για παιχνίδι, εξερεύνηση των ακτών, και αποτελεσματική άσκηση ολόκληρου του σώματος.

Σανίδα SUP vidaXL

Το σετ σανίδας SUP είναι ιδανικό για εκμάθηση, ψυχαγωγικό paddling και για παιχνίδι σε μικρά κύματα με άνεση και σταθερότητα. Η σανίδα φουσκώνει και να ξεφουσκώνει πολύ εύκολα και γρήγορα.

Αυτή η σανίδα SUP έχει σχεδιαστεί με το τέλειο επίπεδο καμπύλης, ενισχύοντας την ακαμψία της για μια πιο σταθερή διαδρομή. Αυτή η σανίδα γλιστράει αβίαστα στα επίπεδα νερά και ταξιδεύει ομαλά στο κύμα. Η φουσκωτή σανίδα SUP είναι ανθεκτική σε διάτρηση και υπεριώδη ακτινοβολία και αντέχει σε ακραίες ναυτικές συνθήκες. Το σετ περιλαμβάνει ένα αφαιρούμενο κάθισμα.

Σανίδα SUP Homathlon Malibu

Η Homathlon παρουσιάζει τη νέα σειρά σανίδες SUP με απόλυτη τεχνογνωσία στον χώρο του fitness και έμπνευση από τα υψηλά standards αισθητικής. Η Φουσκωτή σανίδα SUP Malibu σου προσφέρει αμέτρητες στιγμές διασκέδασης και παιχνιδιού στην παραλία, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τη μυϊκή σου ενδυνάμωση και αυξάνει την αντοχή σου εξασκώντας την ισορροπία σας. Η σανίδα είναι κατασκευασμένη από PVC και EVA με τεχνολογία drop-stitching, η οποία επιτρέπει στη σανίδα να διατηρεί αναλλοίωτο το σχήμα της όταν φουσκώνεται με υψηλή πίεση.

Η αντιολισθητική επιφάνεια με ανάγλυφη επίστρωση προσφέρει σταθερότητα και ασφάλεια κατά τη χρήση. Το κουπί διαθέτει ρυθμιζόμενο ύψος από 170 έως 210 εκατοστά για άνετη προσαρμογή στον χρήστη. Επιπλέον, διαθέτει βαλβίδα πλήρωσης/κένωσης αέρα με απόλυτη στεγανότητα και είναι εξοπλισμένη με τρία πτερύγια, εκ των οποίων το ένα είναι αποσπώμενο και τοποθετείται συρταρωτά. Το λουρί ασφαλείας – δέστρα εξασφαλίζει ασφαλή χρήση κατά τη διάρκεια της περιπέτειας σας στο νερό.