Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Εξοπλισμός παραλίας και camping: Όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις level up στις καλοκαιρινές διακοπές σου

Εξοπλισμός παραλίας και camping: Όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις level up στις καλοκαιρινές διακοπές σου

Τα must have για μία καλοκαιρινή απόδραση στην «καρδιά» της φύσης.

Καθώς ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τις καλοκαιρινές διακοπές σου, εσύ ανυπομονείς να βρεθείς επιτέλους σε μία παραδεισένια παραλία μακριά από την πόλη, παρέα με φίλους ή με την οικογένειά σου. Κάπως έτσι, με soundtrack τον παφλασμό των κυμάτων, θα απολαύσεις στο έπακρο αυτό που σου έλειψε όσο τίποτα άλλο τους προηγούμενους μήνες: Την απόλυτη ελευθερία στη φύση, την ανεκτίμητη ξεγνοιασιά που μόνο μία ακρογιαλιά μπορεί να σου προσφέρει.

Αυτό προϋποθέτει, βέβαια, πως έχεις εξοπλιστεί αναλόγως, δηλαδή πως διαθέτεις ό,τι σου είναι απαραίτητο, ώστε να μπορέσεις να χαλαρώσεις, να αράξεις άνετα κάτω από τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού, χωρίς να σου λείψει τίποτα, ούτε η σκιά, ούτε η άνεση, ούτε τα λαχταριστά ροφήματα και τα σπιτικά σνακ που κάνουν πιο γευστική μία μονοήμερη εξόρμηση στην παραλία. Αν δεν γνωρίζεις, ωστόσο, ποια είναι τα must-have μίας καλοκαιρινής εξόρμησης, συνέχισε να διαβάζεις το κείμενο που ακολουθεί.

Βλέπεις, εδώ έχουμε συγκεντρώσει τον εξοπλισμό παραλίας που θα χρειαστείς, τον οποίο μπορείς να αξιοποιήσεις και στο camping, δηλαδή τα χρηστικά και ανθεκτικά προϊόντα Hupa που σου δίνουν τη δυνατότητα να χάρεις τη φύση άνετα και ελεύθερα!

Δημιουργώντας την ιδανική σκιά για ατελείωτο άραγμα στην παραλία

Στις διακοπές δεν θέλεις τίποτα να σε περιορίζει. Θέλεις να εξερευνάς κάθε «κρυφό» επίγειο παράδεισο, κάθε παραλία. Τι γίνεται, όμως, αν θέλεις να απομονωθείς ή να εξερευνήσεις απομακρυσμένες παραλίες και δεν θέλεις να κάτσεις σε μία οργανωμένη παραλία; Σε αυτή την περίπτωση, καλό είναι να έχεις πάντα και παντού μαζί σου μία ομπρέλα θαλάσσης, η οποία θα σου προσφέρει μέγιστη αντηλιακή προστασία, στιγμές χαλάρωσης και δροσιάς, όπου και αν αποφασίσεις να αράξεις. Ωστόσο, αν σκοπεύεις να μοιραστείς τις διακοπές σου με μία μεγάλη παρέα ή με την οικογένειά σου, προτίμησε μία τέντα παραλίας ή ένα σκίαστρο παραλίας, καθώς στήνονται εύκολα και γρήγορα, είναι σταθερά, ενώ χωρούν από 3 έως και 8 άτομα, ανάλογα το σχέδιο που θα επιλέξεις.

Απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα σαν στο… σπίτι σου

Κακά τα ψέματα. Όσο και αν απολαμβάνεις τον ήλιο και τη θάλασσα, όταν δεν έχεις κατακτήσει την απόλυτη άνεση, είναι δύσκολο να χαλαρώσεις και να κάτσεις με τις ώρες στην παραλία. Ειδικά αν έχεις μικρά παιδιά ή φίλους που ώρες ώρες κάνουν… σαν μικρά παιδιά, χρειάζεται να εξοπλιστείς κατάλληλα, για να κάνεις μικρούς και μεγάλους να νιώθουν σαν στο σπίτι τους, ακόμη και αν είστε σε μία ερημική παραλία. Πώς θα το καταφέρεις αυτό; Επενδύοντας σε μοντέρνα και λειτουργικά έπιπλα παραλίας της Hupa, όπως ένα σετ πτυσσόμενες ή αναδιπλούμενες καρέκλες με εργονομικό σχεδιασμό, μία αιώρα μονή ή διπλή, ένα ελαφρύ και πρακτικό τραπεζάκι. Έτσι, θα έχεις ό,τι χρειάζεσαι ώστε να περάσεις μία ολόκληρη ημέρα πλάι στο κύμα και κανείς δεν θα είναι παραπονεμένος.

Extra tip: Φυσικά, μην ξεχάσεις να συμπεριλάβεις στον εξοπλισμό σου και μία ψυγειότσαντα –ιδανικά πλάτης- με μεγάλη χωρητικότητα, ώστε να χωράει φρούτα και σνακ για όλη την παρέα.

Στήσε ένα δικό σου, φιλόξενο καταφύγιο στην «καρδιά» της φύσης

Τι είναι αυτό που χρειάζεσαι για να αδειάσεις από σκέψεις στις διακοπές σου; Να έχεις για ξυπνητήρι το ξέφρενο τραγούδι των τζιτζικιών, για ταβάνι έναν έναστρο ουρανό και για κατάλυμα ένα cozy καταφύγιο στην καρδιά της φύσης. Ναι, λίγα πράγματα συγκρίνονται με την ανεκτίμητη αίσθηση που σου προσφέρει η εμπειρία του κάμπινγκ, αρκεί να έχεις προετοιμαστεί σωστά. Και μπορεί κάποιοι να βολεύονται μόνο με έναν υπνόσακο, όμως, αν θέλεις όντως να χαρείς τη διαμονή σου με απόλυτη άνεση, καλό θα ήταν να επενδύσεις σε μία σκηνή Hupa που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Για παράδειγμα, αν βαριέσαι να στήνεις και να ξεστήνεις, μία αυτόματη pop up είναι ιδανική. Ειδάλλως, αν έχεις εξοικειωθεί με το… άθλημα, η παραδοσιακή τριγωνική θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο.

Μην χάνεις άλλο χρόνο, λοιπόν! Οι καλοκαιρινές διακοπές σου πλησιάζουν, οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσεις τον πρακτικό εξοπλισμό παραλίας από τη Hupa που θα σου χαρίσει στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης, όπου και αποφασίσεις να αράξεις με τους φίλους ή με την οικογένειά σου. Αναζήτησε τα προϊόντα Hupa σε ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων και ανακάλυψε τον εξοπλισμό που θα κάνει level up στις διακοπές σου.

Sports in

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Το Παρίσι είναι έτοιμο να μαγέψει» - Πρόβες μέχρι τα ξημερώματα

Από την… παρέλαση στον Σηκουάνα και τον «χορό» των λέιζερ στον Πύργο του Αϊφελ μέχρι και την Σελίν Ντιόν, οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι είναι έτοιμοι να μαγέψουν τον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024