Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Brookie Blonde: Η νέα hot απόχρωση που θα κάνετε στα μαλλιά σας αυτό το καλοκαίρι

Brookie Blonde: Η νέα hot απόχρωση που θα κάνετε στα μαλλιά σας αυτό το καλοκαίρι

Όταν το χρώμα των μπισκότων γίνεται και hair trend. Εσείς θα δοκιμάσετε το “Brookie Blonde”;

Η τελευταία τάση στα χρώματα μαλλιών είναι ό,τι πιο cool και… νόστιμο θα συναντήσετε ποτέ.

Εμπνευσμένο από το χρώμα των cookies, το “brookie blonde” έχει γίνει το αγαπημένο hair color πολλών celebrities, όπως η Emilia Clarke, η Beyoncé και η Joey King.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτόν τον ζεστό, ξανθό, καλοκαιρινό τόνο, ανακαλύψτε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες και είμαστε σίγουρες πως σύντομα θα κλείσετε ραντεβού στο κομμωτήριο για να το δοκιμάσετε.

Τι είναι το “brookie blonde”

Σύμφωνα με τους διασημότερους hairstylists, το “brookie blonde” είναι ένας συνδυασμός καφέ και ξανθών αποχρώσεων, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα φυσικό, ηλιοκαμένο αποτέλεσμα στα μαλλιά -το όνομα “brookie” προέρχεται από τις λέξεις “brown” και “cookie”.

Το συγκεκριμένο χρώμα ταιριάζει με κάθε τύπο δέρματος και φαίνεται υπέροχο ακόμη κι όταν είστε μαυρισμένες. Είναι δημοφιλές για το καλοκαίρι, επειδή ενισχύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, προσθέτει διάσταση και δε χρειάζεται πολλή συντήρηση.

Εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε εάν θέλετε να είστε καστανή ή ξανθιά, το “brookie blonde” βρίσκεται κάπου στη μέση και αποτελεί την απάντηση στο δίλημμά σας.

Πώς θα πετύχετε το χρώμα

Ο κομμωτής δημιουργεί καστανές και ξανθιές ανταύγειες σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών, που «μπλεντάρονται» μεταξύ τους και οδηγούν σε ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Θα είναι σαν να καθίσατε πολλές ώρες κάτω από τον ήλιο και αποκτήσατε έτσι ένα ηλιοκαμένο, μπρονζέ χρώμα στα μαλλιά.

Πώς θα το διατηρήσετε

Όπως προαναφέρθηκε, το “brookie blonde” είναι ένα χρώμα που δε χρειάζεται πολλή συντήρηση, αλλά και πάλι θα χρειαστεί να ακολουθείτε συστηματικά μια ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας, για να διατηρηθεί αναλλοίωτο το χρώμα με την πάροδο των ημερών, αλλά και για να παραμείνουν τα μαλλιά υγιή -μην ξεχνάτε άλλωστε πως είναι βαμμένα.

Φροντίστε να χρησιμοποιείτε πάντα σαμπουάν και conditioner για βαμμένα μαλλιά, ενώ μία φορά την εβδομάδα κάντε μια μάσκα, για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας υγιή κι ενυδατωμένα. Επιπλέον, αποφύγετε το υπερβολικό styling και τη θερμότητα -δοκιμάστε να κάνετε χτενίσματα χωρίς θερμικά εργαλεία μαλλιών-, για να διατηρήσετε το χρώμα και να ενισχύσετε την υγεία των μαλλιών σας μέχρι το επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο.

Πηγή: VITA

Sports in

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Το Παρίσι είναι έτοιμο να μαγέψει» - Πρόβες μέχρι τα ξημερώματα

Από την… παρέλαση στον Σηκουάνα και τον «χορό» των λέιζερ στον Πύργο του Αϊφελ μέχρι και την Σελίν Ντιόν, οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι είναι έτοιμοι να μαγέψουν τον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024