Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Περλέ νύχια: Η νέα λαμπερή τάση στο μανικιούρ που «κερδίζει έδαφος»

Περλέ νύχια: Η νέα λαμπερή τάση στο μανικιούρ που «κερδίζει έδαφος»

Φέρτε τη λάμψη στα άκρα σας με λίγες μόνο…περλέ κινήσεις.

Από τότε που τα chrome μανικιούρ έγιναν τάση, ο κόσμος της ομορφιάς τα αγκάλιασε. Πλέον, ένα νέο nail trend έκανε την εμφάνισή του, και φήμες λένε ότι αποτελεί την εξέλιξη του chrome mani.

Ο λόγος για τα περλέ νύχια, που ήρθαν για να μείνουν και να φέρουν τη λάμψη στα άκρα σας. Είναι κομψά, προσφέρουν μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση που μπορεί να συμπληρώσει οποιοδήποτε ντύσιμο και ταιριάζουν σε κάθε στιλ.

Τι είναι τα περλέ νύχια

Το λαμπερό φινίρισμα που βλέπετε στα περλέ νύχια είναι αποτέλεσμα μιας σκόνης με shimmer που εφαρμόζεται πάνω από το βερνίκι -όχι σε μεγάλη ποσότητα, γιατί θέλουμε διακριτική λάμψη. Τα νύχια μοιάζουν με μαργαριτάρια και προσδίδουν πολλούς πόντους κομψότητας στην εμφάνιση όποιας γυναίκας τα επιλέξει.

Τα “pearly nails” είναι πιο διακριτικά από τα κλασικά “chrome nails”, όπου η λάμψη είναι εντονότερη και πιο μεταλλική, ενώ θα γίνουν ξεκάθαρα η νέα σας εμμονή. Μάλιστα, πολλές είναι και οι celebrities που τα έχουν υιοθετήσει, όπως η Hailey Bieber, η Taraji P. Henson και η Jennifer Lopez.

Γιατί είναι τόσο δημοφιλή

Τα chrome νύχια ήταν πάντα μια statement επιλογή για το μανικιούρ, αντανακλώντας μια φουτουριστική και τολμηρή αισθητική.

Η μετάβαση στα μαργαριταρένια νύχια, όμως, φέρνει μια πιο απαλή, πιο ευέλικτη γοητεία στο mani και pedi σας, όπως υποστηρίζουν οι nail artists. Τα περλέ νύχια προσφέρουν την ίδια εντυπωσιακή λάμψη, αλλά με μια δόση κομψότητας, καθιστώντας τα τέλεια τόσο για την καθημερινότητα όσο και για επίσημες περιστάσεις, όπως αν είστε καλεσμένες σε κάποιον γάμο ή βάφτιση.

@jacimariesmithPERFECT SUMMER NAILS♬ original sound – jacimariesmith

Πώς θα τα αποκτήσετε

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε κι εσείς μόνες σας στο σπίτι αυτό το περλέ φινίρισμα στα νύχια, η διαδικασία είναι πολύ απλή. Ξεκινήστε εφαρμόζοντας ένα γαλακτερό base coat σε όλα τα νύχια και περιμένετε μέχρι να στεγνώσει πολύ καλά.

Στη συνέχεια, πάρτε την περλέ σκόνη και βάλτε ελάχιστη ποσότητα από αυτή πάνω στα νύχια τρίβοντάς την πολύ απαλά πάνω τους, για να πάει παντού.

Ολοκληρώστε με ένα διάφανο, λαμπερό top coat και είστε έτοιμες.  Αυτή είναι η πιο κλασική εκδοχή των περλέ νυχιών, ενώ εάν θέλετε μπορείτε να πειραματιστείτε και με άλλα χρώματα, για να δημιουργήσετε ένα πιο λαμπερό μανικιούρ ή και πεντικιούρ.

Το καφέ και το ροζ, για παράδειγμα, είναι must επιλογές αποχρώσεων, που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε κι έτσι να πετύχετε ένα απόλυτα σικάτο mani πάνω στην ώρα για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Πηγή: VITA

Sports in

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Το Παρίσι είναι έτοιμο να μαγέψει» - Πρόβες μέχρι τα ξημερώματα

Από την… παρέλαση στον Σηκουάνα και τον «χορό» των λέιζερ στον Πύργο του Αϊφελ μέχρι και την Σελίν Ντιόν, οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι είναι έτοιμοι να μαγέψουν τον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024