Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αλλάζει όψη η κεντρική πλατεία του Γέρακα

Αλλάζει όψη η κεντρική πλατεία του Γέρακα

Ολική ανάπλαση της κεντρικής πλατείας του Γέρακα.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ανάπλασης της πλατείας Μακεδονίας στο Γέρακα. Στο πλαίσιο της γενικότερης αναδιαμόρφωσης της πλατείας, την Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 τοποθετήθηκε φυσικός χλοοτάπητας σε μεγάλο μέρος της πλατείας και εγκαταστάθηκε αυτόματο πότισμα, σε συνέχεια νέας πλακόστρωσης και εργασιών αποκατάστασης του σιντριβανιού.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης, Χρήστος Αηδόνης, βρέθηκε στο σημείο, όπου ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών, οι οποίες επιχειρείται να έχουν υψηλό αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Σε συζήτηση που είχε με συνδημότες του, ο κ. Αηδόνης επισήμανε ότι όλες οι παρεμβάσεις που γίνονται, ακόμα και οι πιο ήπιες θα βελτιώσουν αισθητά την εικόνα της πλατείας και τις υποδομές της, συμβάλλοντας σημαντικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους, προσελκύοντας δε και επισκέπτες που θα τονώσουν την εμπορική δραστηριότητα της πόλης.

Το οξύ κυκλοφοριακό

Σύμφωνα με πληροφορίες του in, η δημοτική Αρχή αναζητάει τρόπους να ρυθμίσει τόσο το οξύ κυκλοφοριακό πρόβλημα πέριξ της πλατείας όσο και το ζήτημα της στάθμευσης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δρομολογείται η κατασκευή κόμβου στο σημείο της πλατείας που τέμνονται 4 οδοί και σήμερα δεν υφίσταται ούτε φανάρι να ρυθμίσει την κυκλοφορία, καθιστώντας το άκρως επικίνδυνο. θεωρείται αναγκαίο επίσης, να αυξηθούν τα επίπεδα οδικής ασφάλειας για τους πεζούς και τους διερχόμενους οδηγούς.

Sports in

Αγγελόπουλοι για Σλούκα: «Δεν τον απαξιώσαμε ποτέ, πιστεύαμε ότι θα ζητήσει συγγνώμη»

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ρωτήθηκαν και απάντησαν για τα όσα είπε ο Κώστας Σλούκας μετά από τους τελικούς της Stoiximan Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024