Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αμετανόητος ο Πολάκης: Παίρνω την ευθύνη των πράξεών μου - Μόνο ο λαός διαγράφει

Αμετανόητος ο Πολάκης: Παίρνω την ευθύνη των πράξεών μου – Μόνο ο λαός διαγράφει

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Παύλος Πολάκης τα «έβαλε» και με την Αθηνά Λινού και έστειλε μήνυμα στον ΣΥΡΙΖΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, λίγο πριν τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, να διαγράφει τον βουλευτή Χανίων Παύλο Πολάκη.

Αφορμή το νέο επεισόδιο που σημειώθηκε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων για το νομοσχέδιο της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης, με πρωταγωνιστή τον Παύλο Πολάκη.

Επέμεινε σε όσα είπε

Λίγη ώρα αργότερα, και αφού ο ίδιος είχε αποχωρήσει από την αίθουσα, προχώρησε σε δηλώσεις στις οποίες επανέλαβε τις αναφορές περί «υποτιμητικής όψης» από συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας προς το πρόσωπό του.

«Όλη την ώρα που αναδείκνυα το σκάνδαλο, είχε διαρκή υποτιμητική όψη, ήταν πολύ υποτιμητικό και εκνευριστικό. Της ειπα ‘‘μη στρίβετε τη μούρη σας αλήθειες λέω’’» σημείωσε ο Παύλος Πολάκης, τονίζοντας ότι παίρνει την ευθύνη των πράξεών του.

Δείτε τις δηλώσεις Πολάκη:

«Ενώ συμβαίνουν αυτά και αποκαλύπτουμε τεράστια πράγματα, κάποιοι κοιτάνε το δάχτυλο αντί να πουν στη κυρία καθίστε όμορφα, κοιτάνε το δάχτυλο και όχι το φεγγάρι», συμπλήρωσε ο βουλευτής.

Βολές σε Λινού

Μάλιστα, στο στόχαστρο του Παύλου Πολάκη βρέθηκε και η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αθηνά Λινού, η οποία είχε σπεύσει να ζητήσει συγγνώμη από την συνεργάτιδα του κ. Γεωργιάδη.

«Να μη ζητάει καμία συγγνώμη η κυρία Λινού για μένα, αλλά για τον εαυτό της. Για ότι κάνει…» τόνισε ο Παύλος Πολάκης μιλώντας στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στο περιστύλιο της Βουλής.

«Δεν σταματώ, πάρτε το χαμπάρι!»

Αργότερα, ο Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στο Facebook, έκανε λόγο για «στήσιμο» και διεμήνυσε στον ΣΥΡΙΖΑ πως μόνο «ο λαός διαγράφει».

«Για αυτην την τοποθετηση με διεγραψαν απο την Κοινοβουλευτικη ομαδα του ΣΥΡΙΖΑ και μου εβαλε ποινη μισο μισθο ο Τασουλας!!ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ! Στησιμο κανονικο! ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ! Μονο ο λαος διαγραφει!!», αναφέρει.

Και προσθέτει: «(Ειχα ετοιμασει αυτα για το βιντεο: Η σημερινή μου παρέμβαση στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου που έρχεται να διαλύσει τον Τομέα της ψυχικής υγείας και της απεξάρτησης.

Τα βασικά σημεία των όσων είπα:
Σχετικά με το ζήτημα της επίταξης των γιατρών: Πάρτε πίσω το άρθρο Απειλές αυτού του είδους και με το ιταμό ύφος του κ. Γεωργιάδη δεν περνάνε. Το Σ/Ν που συζητάμε έχει ξετιναχθεί από τους φορείς που μίλησαν χθες. Δεν υπήρξε ένας να πει κάτι καλό. Κάνετε μια μεγάλη διοικητική αλλαγή η οποία θα αποσαρθρώσει το χώρο και βασικά θα αναιρέσει σε πάρα πολλούς τη δυνατότητα να επιλέξουν την οδό της θεραπείας και της απεξάρτησης και όχι της αποκατάστασης, της μείωσης της βλάβης και της ανοχής. Στηρίξτε τα προγράμματα που έδωσαν ξανά ελπίδα σε χιλιάδες πρώην χρήστες και μην τα εξανδραποδίζετε με αυτό τον τρόπο.

Σχετικά με τα κίνητα που πρέπει να δοθούν στους γιατρούς:

Απαιτείται-και στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουμε καταλήξει σε αυτό-διπλασιασμός έως τριπλασιασμός των αμοιβών του υγειονομικού δυναμικού.
Κάντε τα διάφορα κίνητρα πιο μεγάλα και με χαμηλότερο συντελεστή ώστε να μην παίρνει τα μισά η εφορία. Διαφορετικά ότι και να ανακοινώνετε δεν μεταφράζετε στην πράξη σε οικονομική ενίσχυση.
Και μη μας πείτε δεν υπάρχουν χρήματα. Υπάρχουν αλλά είναι πολιτική επιλογή σας να δοθούν αλλού και θα σας πω ένα παράδειγμα:
Δεν είναι δυνατόν να δίνετε για ενεργειακή αναβάθμιση ενός ΚΥ, 600 με 800 τετραγωνικών μέτρων, 1.755.000 €. Γκρεμίστε το και με αυτά τα λεφτά σας χτίζω εγώ δυο!
Για το ΚΥ Φιλιατρών μιλάω.
Το Πολυδύναμο Κέντρο Υγείας στα Σφακιά, που ήταν 400 περίπου τετραγωνικά μέτρα, το χτίσαμε με 560.000 € μαζί με τον εξοπλισμό».

Sports in

Οργή Τραμπ για την… αποχώρηση Μπάιντεν – Ρεπουμπλικανοί απειλούν με μηνύσεις

Πολλοί Ρεπουμπλικάνοι απειλούν ακόμα και με μηνύσεις το Δημοκρατικό κόμμα για την αποχώρηση του Μπάιντεν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024