Καταδικάζει το ΠΑΣΟΚ, με δήλωση της Ευαγγελίας Λιακούλη, γραμματέα της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας και εισηγήτριας στο ν/σ του Υπουργείου Υγείας για την ψυχική υγεία, την επίθεση που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης σε συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας μέσα στη Βουλή.

«Όσα διαδραματίστηκαν σήμερα στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου ‘Ολοκλήρωση της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης’, προκαλούν μόνο ντροπή και θλίψη», τονίζει η κυρία Λιακούλη, σημειώνοντας πως «είναι αδιανόητη η εν γένει συμπεριφορά και η προσωπική επίθεση του κ. Πολάκη σε συνεργάτιδα υπουργού και μάλιστα με αναφορά του στη φυσιογνωμία της και σε χαρακτηριστικά του προσώπου της, με κατάπτυστο τρόπο».

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τη συγκεκριμένη συμπεριφορά του κ. Πολάκη, ο οποίος δυστυχώς αποδεικνύει καθημερινά ότι δεν έχει κανένα όριο», υπογραμμίζει η γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.

Κουκουλόπουλος: Συντασσόμαστε πλήρως με τον πυρήνα της τοποθέτησης Τασούλα

Παράλληλα, ο Πάρις Κουκουλόπουλος, ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στην Ολομέλεια της Βουλής τόνισε πως «από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, καταδικάζουμε απερίφραστα το γεγονός και συντασσόμαστε πλήρως με τον πυρήνα της τοποθέτησης του Προέδρου της Βουλής, κ. Τασούλα, καθώς και με τη λήψη των μέτρων που εισηγήθηκε».

«Προσθέτω εμφατικά τη λέξη ‘ντροπή’. Προσωπικά, πέραν της καταγγελίας, πραγματικά αισθάνομαι ντροπή και βαθύτατη λύπη», υπογράμμισε ο κ. Κουκουλόπουλος, σημειώνοντας πως «χθες γιορτάσαμε μια πολύ λαμπρή ημέρα για την Ελληνική Δημοκρατία και χρέος όλων μας είναι να δίνουμε καθημερινά – όχι μόνο επετειακά – υπόσταση σε αυτή την ημέρα».