Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Κατρίνης: Το ΠΑΣΟΚ διαθέτει παρόν και ελπιδοφόρο μέλλον - Είναι βαθιά χαραγμένο στη συλλογική μνήμη

Κατρίνης: Το ΠΑΣΟΚ διαθέτει παρόν και ελπιδοφόρο μέλλον – Είναι βαθιά χαραγμένο στη συλλογική μνήμη

Ο Μιχάλης Κατρίνης τόνισε πως «η μαζική συμμετοχή των πολιτών στο Χαλάνδρι δείχνει ότι το ΠΑΣΟΚ είναι βαθιά χαραγμένο στη συλλογική μνήμη των Ελλήνων, έχει ρίζες, διαθέτει παρόν και ελπιδοφόρο μέλλον»

Το ΠΑΣΟΚ είναι βαθιά χαραγμένο στη συλλογική μνήμη των Ελλήνων, τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης κατά τη χθεσινή συγκέντρωση που πραγματοποίησε στο Χαλάνδρι.

Όπως είπε ο Μιχάλης Κατρίνης, «η δημοκρατία είναι θέμα μόνιμου αγώνα» όπως είπε ορθά ο Ανδρέας Παπανδρέου, με την ποιότητα της δημοκρατίας να εξαρτάται από τη συμμετοχή των πολιτών».

«Ένα ΠΑΣΟΚ που δεν θα φοβάται τον ίσκιο του»

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ συνέχισε λέγοντας πως «η μαζική συμμετοχή των πολιτών χθες βράδυ στο Χαλάνδρι δείχνει ότι το ΠΑΣΟΚ είναι βαθιά χαραγμένο στη συλλογική μνήμη των Ελλήνων, έχει ρίζες, διαθέτει παρόν και ελπιδοφόρο μέλλον».

Κατά τον ίδιο «αρκεί να ερμηνεύσει σωστά το μήνυμα των πολιτών στις ευρωεκλογές του Ιουνίου, ένα μήνυμα αποδοκιμασίας της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη και να αναλάβει πρωτοβουλία για μια μεγάλη παράταξη που θα είναι η εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης του τόπου», προσθέτοντας, «να ξεκαθαρίσει με σαφήνεια με ποιους είμαστε, για ποιους είμαστε, ποιους εκπροσωπούμε και με ποιους σίγουρα δεν είμαστε».

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση του Μιχάλη Κατρίνη

«Να έρθει σε ρήξη με την παθητική αποδοχή της χειραγώγησης των θεσμών και του κράτους δικαίου στην Ελλάδα»

Το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τον Μιχάλη Κατρίνη πρέπει «να έρθει σε ρήξη με την παθητική αποδοχή της χειραγώγησης των θεσμών και του κράτους δικαίου στην Ελλάδα, ευρήματα που πιστοποιούνται από κορυφαίους Ευρωπαϊκούς θεσμούς και δεν περιποιούν τιμή στη χώρα μας» αλλά και «να δώσει ελπίδα στους πολίτες που έχει κλονιστεί το αίσθημα ασφάλειάς τους στην καθημερινότητα, που αποζητούν το κοινωνικό κράτος σε μια δύσκολη φάση της ζωής τους που θα χρειαστούν φροντίδα και αποκατάσταση για συγγενικά τους πρόσωπα ή ακόμα και τους ίδιους, αλλά αναγκάζονται να πληρώσουν αμυδρά από τη δική τους τσέπη».

Καταληκτικά ο Μιχάλης Κατρίνης υπογράμμισε πως θα είναι «ένα ΠΑΣΟΚ που δεν θα φοβάται τον ίσκιο του, με λόγο που θα έχει γωνίες, θα μιλά στην ψυχή των πολιτών, θα εμπνέει και θα πείθει».

Sports in

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Το Παρίσι είναι έτοιμο να μαγέψει» - Πρόβες μέχρι τα ξημερώματα

Από την… παρέλαση στον Σηκουάνα και τον «χορό» των λέιζερ στον Πύργο του Αϊφελ μέχρι και την Σελίν Ντιόν, οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι είναι έτοιμοι να μαγέψουν τον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024