Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΣΟΚ - Χρηστίδης για απόσυρση Αποστολάκη: Συνεισέφερε στον διάλογο, είναι μια εξαιρετική βουλευτίνα

ΠΑΣΟΚ – Χρηστίδης για απόσυρση Αποστολάκη: Συνεισέφερε στον διάλογο, είναι μια εξαιρετική βουλευτίνα

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης τοποθετήθηκε για την απόσυρση της υποψηφιότητας της Μιλένας Αποστολάκη από την προεδρία της Χαριλάου Τρικούπη

«Η Μιλένα Αποστολάκη είναι μια εξαιρετική βουλευτίνα, έχουμε συνεργαστεί άψογα και νομίζω ότι όλο αυτό το διάστημα που ήταν υποψήφια συνεισέφερε σε αυτόν τον διάλογο», επισήμανε ο βουλευτής Β’3 Νοτίου Τομέα Αθηνών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, μετά τη γνωστοποίηση απόσυρσης της υποψηφιότητά της για την προεδρία της Χαριλάου Τρικούπη.

Ο Παύλος Χρηστίδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», τόνισε ότι θα πρέπει να γίνει σεβαστή η απόφαση της Μιλένας Αποστολάκη, προσθέτοντας ότι είναι σημαντικό να μεγαλώσει το ΠΑΣΟΚ και να δοθεί το βάρος σε ζητήματα που «πνίγουν την καθημερινότητα των πολιτών, όπως η ακρίβεια και η αισχροκέρδεια».

Υπενθυμίζεται ότι η Μιλένα Αποστολάκη στην ανακοίνωση της απόσυρσής της υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως «βλέπω με αυξανόμενη ανησυχία να κυριαρχούν προσωπικές συγκρούσεις που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη συνοχή της παράταξης. Και είμαι αποφασισμένη, με τις δυνάμεις που διαθέτω, να σταθώ απέναντι σε μια τέτοια εξέλιξη. Θέλω να είμαι μέρος της λύσης και όχι της κρίσης. Γι’ αυτό, αποφάσισα να μην είμαι υποψήφια».

«Η σύγκριση με τη Γερμανία στο κομμάτι των τιμών είναι ατυχής»

Στη συνέχεια μιλώντας για την ακρίβεια με αφορμή έκθεση του ΙΕΛΚΑ, σύμφωνα με την οποία οι τιμές στο «Καλάθι του Νοικοκυριού» είναι χαμηλότερες από το αντίστοιχο γερμανικό, υπογράμμισε πως «η σύγκριση με τη Γερμανία στο κομμάτι των τιμών είναι ατυχής, διότι εκεί υπάρχουν πολύ υψηλότερα εισοδήματα. Στην Ελλάδα έχουμε περάσει μια 10ετή κρίση που τα εισοδήματα των πολιτών έχουν συμπιεστεί στον απόλυτο βαθμό»

Καταληκτικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ τόνισε πως «ένας στους δυο Έλληνες δεν μπορεί να κάνει διακοπές και ο υπερτουρισμός είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολήσει. Αρκούν οι εικόνες που είδαμε στη Σαντορίνη με 17.000 τουρίστες να φτάνουν μαζικά στο νησί και να πρέπει οι πολίτες να κλειστούν στα σπίτια τους».

Sports in

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Το Παρίσι είναι έτοιμο να μαγέψει» - Πρόβες μέχρι τα ξημερώματα

Από την… παρέλαση στον Σηκουάνα και τον «χορό» των λέιζερ στον Πύργο του Αϊφελ μέχρι και την Σελίν Ντιόν, οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι είναι έτοιμοι να μαγέψουν τον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024