Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Συνεδριάζει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Κασσελάκη

Συνεδριάζει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Κασσελάκη

Η εισηγητική ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη είναι προγραμματισμένη για τις 18:30, ενώ ακολούθως θα τοποθετηθούν οι βουλευτές

Συνεδριάζει σήμερα Πέμπτη 25 Ιουλίου η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία υπό την προεδρεία του Στέφανου Κασσελάκη.

Η εισηγητική ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη είναι προγραμματισμένη για τις 18:30, ενώ ακολούθως θα τοποθετηθούν οι βουλευτές. Η συγκεκριμένη συνεδρίαση έρχεται δύο μέρες μετά την εκρηκτική ΚΟΕΣ όπου στελέχη όπως ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος, έθεσαν θέμα για τις ημερομηνίες διεξαγωγής του Συνεδρίου. Και η Όλγα Γεροβασίλη η οποία εξέφρασε μεν προβληματισμό για τις ημερομηνίες , αλλά συμφώνησε ότι αποφασίστηκε στα όργανα. Τον ίδιο προβληματισμό εξέφρασαν και αλλά μέλη.

Χθες ο Στέφανος Κασσελάκης πραγματοποίησε συναντήσεις με βουλευτές. Η αρχή έγινε με την Όλγα Γεροβασίλη, με την οποία συνομίλησαν για αρκετή ώρα και οι τόνοι έπεσαν. Σημειώνεται ότι η αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Άρτας δεν θα παραστεί στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας καθώς θα βρίσκεται εκτός Αθηνών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ συναντήθηκε στη συνέχεια με τους βουλευτές Δράμας Θεόφιλο Ξανθόπουλο, Κοζάνης Καλλιόπη Βέττα, Τρικάλων Μαρίνα Κοντοτόλη, Αρκαδίας Γιώργο Παπαηλιού, Α’ Θεσσαλονίκης Ράνια Θρασκιά, Χρήστο Γιαννούλη, Αχαΐας Ανδρέα Παναγιωτόπουλο και Αργολίδας Γιώργο Γαβρήλο. Οι συναντήσεις αυτού του τύπου θα συνεχιστούν και σήμερα.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ενωτικός κι αυτό δεν αλλάζει», είπε η Κεχαγιά

Η Βούλα Κεχαγιά μιλώντας χθες στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», υπογράμμισε πως «ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ενωτικός κι αυτό δεν αλλάζει. Η πρόθεση της ηγεσίας του κόμματος αλλά και όλων των στελεχών είναι να οδηγηθούμε σε ένα ενωτικό συνέδριο. Σε ένα κόμμα είναι λογικό να υπάρχουν αντιπαραθέσεις και διαφωνίες» επισήμανε η εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζοντας ότι μολονότι στην πρόσφατη συνεδρίαση της γραμματείας της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου «υπήρξαν διαφωνίες, αλλά καταγράφτηκε και μια ένταση, η συνεδρίαση διακόπηκε για να συνεχιστεί την προσεχή Παρασκευή. Και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επικοινώνησε με στελέχη της γραμματείας προκειμένου να αμβλυνθούν αυτές οι εντάσεις».

Συνέχισε λέγοντας ότι η διεξαγωγή του συνεδρίου στις 4 με 6 Οκτώβρη συνιστά ειλημμένη απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ επισήμανε ότι «δεν υπάρχουν στελέχη που ψάχνονται να φύγουν, ούτε η ηγεσία επιθυμεί να φύγουν στελέχη, αυτή είναι μια εικόνα που τροφοδοτείται από κάποια ρεπορτάζ των ΜΜΕ. Ο Στέφανος Κασσελάκης και τα κορυφαία στελέχη θέλουν όλοι μαζί να συμπορευτούν, να πάμε σε ένα ενωτικό συνέδριο και να κοιτάξουμε μπροστά από εκεί και πέρα. Δεν υπάρχουν πράγματα που μας χωρίζουν. Αντιθέτως, προσπαθούμε να βρούμε και πράγματα που μας ενώνουν και με άλλες προοδευτικές δυνάμεις. Κι αναφέρομαι και στην κίνηση προς το ΠΑΣΟΚ, που αφορά κοινές πρωτοβουλίες για τους αγνοούμενους της Κύπρου».

Sports in

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Το Παρίσι είναι έτοιμο να μαγέψει» - Πρόβες μέχρι τα ξημερώματα

Από την… παρέλαση στον Σηκουάνα και τον «χορό» των λέιζερ στον Πύργο του Αϊφελ μέχρι και την Σελίν Ντιόν, οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι είναι έτοιμοι να μαγέψουν τον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024