Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Το ρόστερ έχει κλείσει, όλοι οι παίκτες είναι χρήσιμοι»

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Το ρόστερ έχει κλείσει, όλοι οι παίκτες είναι χρήσιμοι»

Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, τόνισε ότι το ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν έχει ολοκληρωθεί.

Για το ρόστερ του Ολυμπιακού μίλησε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Ερυθρόλευκης ΚΑΕ για την παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοφ.

Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ απάντησε σε σχετική ερώτηση που του έγινε και ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις του και πως έχει ένα από τα πιο πλήρη ρόστερ της ιστορίας του με έξι ψηλούς (Βεζένκοφ, Πίτερς, Πετρούσεφ, Φαλ, Μιλοτίνοφ και Ράιτ).

«Το ρόστερ έχει κλείσει, έχουμε έξι τρομερούς ψηλούς», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα:

«Το ρόστερ έχει κλείσει. Μετακινούνται παίκτες σαν παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έχει από τα πιο πλήρες ρόστερ στην ιστορία του. Έχει έξι τρομερούς ψηλούς. Η χρονιά έχει 80 αγώνες, όλοι οι παίκτες είναι χρήσιμοι. Στατιστικά αδύνατο να μην έχουμε τραυματίες. Όλοι θα μείνουν να κατακτήσουν τίτλους με τον Ολυμπιακό».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησε επίσης για τον Κώστα Σλούκα, για τον οποίο ανέφερε: «Εμείς δεν απαξιώσαμε ποτέ τον Σλούκα. Ο ίδιος υποτιμά και απαξιώνει τον εαυτό του με τέτοιες δηλώσεις. Ποτέ δεν τον απαξιώσαμε, από την στιγμή που έφυγε κι έπειτα. Σε όσα παιχνίδια ήρθε, δε νομίζω πως έγινε κάτι ιδιαίτερο .Ο ίδιος έκανε προκλητικές κινήσεις προς τον κόσμο. Οι δηλώσεις αυτές μόνο τον ίδιο υποτιμούν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκ των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Sports in

Αγγελόπουλοι για Σλούκα: «Δεν τον απαξιώσαμε ποτέ, πιστεύαμε ότι θα ζητήσει συγγνώμη»

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ρωτήθηκαν και απάντησαν για τα όσα είπε ο Κώστας Σλούκας μετά από τους τελικούς της Stoiximan Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024