Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Η Μπράγκα προσπαθεί να… κλέψει τον Βαγιαννίδη από την Μποταφόγκο»

«Η Μπράγκα προσπαθεί να… κλέψει τον Βαγιαννίδη από την Μποταφόγκο»

Η Μπράγκα προσπαθεί να μπει… σφήνα στην Μποταφόγκο και να κάνει δικό της τον Γιώργο Βαγιαννίδη του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης φαίνεται ότι έχει πέραση στην μεταγραφική αγορά του καλοκαιριού, καθώς εκτός από την Μποταφόγκο, η οποία έχει προσεγγίσει τον νεαρό άσο του Παναθηναϊκού, ακόμα μία ομάδα θέλει να μπει στην… κούρσα της απόκτησής του.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλουίτζι Λονγκάρι, η Μπράγκα προσπαθεί να… κλέψει τον 22χρονο δεξιό μπακ από τους Βραζιλιάνους και ήδη έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει ο Ιταλός ρεπόρτερ, η «αρσεναλίστας» του προσφέρουν συμβόλαιο με διάρκεια 4 ετών και απολαβές 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο και 1,2 εκατ. ευρώ για να υπογράψει στον πορτογαλικό σύλλογο και να μην γίνει ο δεύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα αγωνιστεί στη Βραζιλία, μετά τον Ανδρέα Σάμαρη.

Σας θυμίζουμε πως 24χρονος φουλ μπακ είχε παίξει κόντρα στον πορτογαλικό σύλλογο πέρσι το καλοκαίρι για τα προκριματικά του Champions League, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις, με αποτέλεσμα οι Πορτογάλοι να τον βάλουν στη λίστα τους.

Δείτε την ανάρτηση

Sports in

Νίκησε, αλλά δεν ξεμπέρδεψε ο ΠΑΟΚ (3-2)

Ο ΠΑΟΚ με τρία γκολ από τους δύο στόπερ του, Εκόνγκ και Κουλεράκη, νίκησε με 3-2 την Μπόρατς Μπάνια Λούκα κι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024