Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Λιούμπισιτς: «Στη ρεβάνς πρέπει να παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο» (vid)

Λιούμπισιτς: «Στη ρεβάνς πρέπει να παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο» (vid)

Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς ήταν ο MVP της ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι με την Ίντερ Εσκάλδες για τα προκριματικά του Europa Conference League.

Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς αναδείχθηκε MVP του αγώνα της ΑΕΚ με την Ίντερ Εσκάλδες στη Νέα Φιλαδέλφεια και κατά την παραλαβή του βραβείου του μίλησε στο ΑΕΚ TV.

Ο Κροάτης άσος αναφέρθηκε στην απόδοσή του και σε όσα πρέπει να κάνει η Ένωση για να προκριθεί.

Όσα είπε ο Λιούμπισιτς:

«Νομίζω ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά. Κάναμε όλα όσα θέλαμε. Ξεκινήσαμε ψηλά, πετύχαμε γρήγορα γκολ. Μετά τα γκολ δεν σταματήσαμε, ανεβήκαμε ψηλότερα, επιτεθήκαμε. Σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Και στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω ότι επίσης αρχίσαμε καλά. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, όμως όταν δεν τα καταφέρνεις μπροστά, κάθε ομάδα στο Conference League δεν βρίσκεται εδώ χωρίς λόγο.

Μπορεί να σκοράρει. Ναι μετά δεχθήκαμε κάποια ίσως ατυχή γκολ. Δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι. Και μετά (το παιχνίδι) τελείωσε όπως τελείωσε. Νομίζω ότι αν παίξουμε εκτός έδρας όπως στο πρώτο ημίχρονο κα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Αν συνεχίσουμε έτσι, πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα εκεί».

Υπενθυμίζουμε ότι χθες είχε μιλήσει για το παιχνίδι με την Ίντερ Εσκάλδες και ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος μάλιστα αναφέρθηκε και στη χρησιμοποίηση του Λιούμπιτσιτς σε ρόλο αντι-Αραούχο.

«Πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Για 66 λεπτά τα πήγαμε καλά και μετά κάναμε τα λάθη και το πληρώσαμε ακριβά»

Για τον Λιούμπιτσιτς σε ρόλο αντι-Αραούχο: «Εγώ δεν μπαίνω στην διαδικασία να συγκρίνω ποδοσφαιριστές, έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Και πραγματικά σήμερα τα πήγε πολύ καλά».

Για το ποσοστό που έχει καθαρίσει την πρόκριση η ΑΕΚ: «Δεν είμαι άνθρωπος που δίνω αριθμούς. Παίζεται έντεκα εναντίον έντεκα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, όταν κάνεις λάθος το πληρώνεις».

Sports in

Αγγελόπουλοι για Σλούκα: «Δεν τον απαξιώσαμε ποτέ, πιστεύαμε ότι θα ζητήσει συγγνώμη»

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ρωτήθηκαν και απάντησαν για τα όσα είπε ο Κώστας Σλούκας μετά από τους τελικούς της Stoiximan Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024