Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη ο Τισουντάλι

ΠΑΟΚ: Την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη ο Τισουντάλι

Μέρα Τισουντάλι θα είναι η Παρασκευή (26/7) για τον ΠΑΟΚ, αφού αναμένεται στην Ελλάδα το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Ταρίκ Τισουντάλι.

Ο ΠΑΟΚ έδωσε τα χέρια με τη Γάνδη για την απόκτηση του Ταρίκ Τισουντάλι, ο οποίος θα γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης για την επόμενη τριετία.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ολοκλήρωσε μία μεταγραφή, η οποία τους απασχόλησε για αρκετό χρονικό διάστημα. Ο 31χρονος επιθετικός θα υπογράψει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με απολαβές 1,3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, με τον ΠΑΟΚ να βγάζει από τα ταμεία του ένα ποσό που ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Σάσα Ταβολιέρι, ο Τισουντάλι αναμένεται αύριο (26/7) στη Θεσσαλονίκη, για να ολοκληρώσει και το τυπικό μέρος της μεταγραφής.

Τι αναφέρουν στο εξωτερικό


Ο Τισουντάλι, «έκλεισε» την σεζόν που ολοκληρώθηξε έχοντας 51 συμμετοχές με τη βελγική ομάδα σκοράροντας 21 φορές ενώ έδωσε και 12 ασίστ. Ο διεθνής Μαροκινός ποδοσφαιριστής αποχωρεί από τη Γάνδη έπειτα από 3,5 χρόνια, μέσα στα οποία μέτρησε 135 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 56 γκολ και 28 ασίστ στο παλμάρε του ενώ έχει αγωνιστεί 14 φορές με το εθνόσημο.

Sports in

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Το Παρίσι είναι έτοιμο να μαγέψει» - Πρόβες μέχρι τα ξημερώματα

Από την… παρέλαση στον Σηκουάνα και τον «χορό» των λέιζερ στον Πύργο του Αϊφελ μέχρι και την Σελίν Ντιόν, οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι είναι έτοιμοι να μαγέψουν τον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024