Oύτε ένας, ούτε δύο αλλά  11  είναι οι αθλητές και οι αθλήτριες της Ολυμπιακής ομάδας που έχουν γενέθλια κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων και σίγουρα θα έχουν πολλούς λόγους για να το γιορτάσουν όλα τα μέλη της Team Hellas.

H αρχή γίνεται σήμερα με τη Μαρία Σάκκαρη που κλείνει τα 29 καθώς έχει γεννηθεί στις 25 Ιουλίου του 1995, αλλά και με την προπονήτρια της Εθνικής ομάδας πόλο Αλεξία Καμμένου που γίνεται 55!

Ακολουθεί ο βενιαμίν της ελληνικής ομάδας, ο Βαγγέλης Ντούμας, ο 16χρονος κολυμβητής που ζει το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής του, έχοντας γενέθλια την ημέρα της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, έχοντας γεννηθεί στις 26 Ιουλίου 2008.

Τη σκυτάλη των γενεθλίων παραλαμβάνει ο Πέτρος Τσιτσιπάς που την πρώτη μέρα των Αγώνων γίνεται 24. Την επόμενη ημέρα της λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, στις 12 Αυγούστου έχει γενέθλια και ο αδερφός του Στέφανος ο οποίος θα σβήσει 26 κεράκια.

Στις 29 Ιουλίου είναι η σειρά της Ιόλης Μυτιληναίου, της πρωταθλήτριας της ιππασίας η οποία κλείνει τα 27 και ακολουθεί την τελευταία ημέρα του μήνα, ο πολύπειρος παίκτης της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, ο Κώστας Παπανικολάου ο οποίος γεννήθηκε το 1990.

Ο Αύγουστος μπαίνει με το μέλος της Εθνικής ομάδας πόλο Στέλιο Αργυρόπουλο στις 2 του μηνός να κλείνει τα 28 και μετά, στις 5 Αυγούστου ο πρωταθλητής του τζούντο Θόδωρος Τσελίδης που γίνεται 28.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη που γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου 1994 θα γιορτάσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες τα 30 και τέλος, την επομένη της λήξης, όπως και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, έχει γενέθλια ο τερματοφύλακας της Εθνικής πόλο Μάνος Ζερδεβάς που γίνεται 29 ετών.

Χρόνια πολλά σε όλους!