Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τέξας: Η στιγμή που ξεθάβουν ζωντανό ένα μωρό από σωρό σκουπιδιών (βίντεο)

Τέξας: Η στιγμή που ξεθάβουν ζωντανό ένα μωρό από σωρό σκουπιδιών (βίντεο)

Τα σοκαριστικά πλάνα δείχνουν τη στιγμή που μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Χιούστον προσέρχονται στη σκηνή και ανακαλύπτουν το μωρό μέσα στον κάδο απορριμμάτων.

Την στιγμή που αστυνομικοί ξεθάβουν στην κυριολεξία ένα νεογέννητο μωρό από τα σκουπίδια, κατέγραψε η κάμερα σε ένα πραγματικά σπαρακτικό βίντεο.

Το περιστατικό συνέβη στο Χιούστον του Τέξας την περασμένη Κυριακή.

Πώς ανακάλυψαν το μωρό στα σκουπίδια

Η αστυνομία έλαβε κλήση από έναν πολίτη που περπατούσε δίπλα σε έναν κάδο απορριμμάτων στην οδό Dashwood στο Χιούστον του Τέξας, γύρω στις 2 μ.μ., όταν άκουσε ένα μωρό να κλαίει.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης μετέβησαν στο σημείο και ανακάλυψαν ένα μωρό μέσα στον κάδο, ζωντανό και με τον ομφάλιο λώρο ακόμα συνδεδεμένο

Τα πλάνα – που μοιράστηκε το ABC13 Houston – δείχνουν τη στιγμή που μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Χιούστον προσέρχονται στη σκηνή και ανακαλύπτουν το μωρό μέσα στον κάδο απορριμμάτων.

Ένας από το πλήρωμα της πυροσβεστικής φαίνεται να γονατίζει και να σηκώνει το μικροσκοπικό παιδί, ενώ ένας άλλος σκύβει για να το τυλίξει με μια κουβέρτα.

Τα μικρά ροζ χεράκια του μωρού φαίνονται να φτάνουν προς τα πάνω, το κεφάλι του φαίνεται να είναι ακόμα υγρό και αναφέρεται ότι ο ομφάλιος λώρος ήταν ακόμα συνδεδεμένος.

Καμία λεπτομέρεια για τους ενόχους

Το αστυνομικό τμήμα του Χιούστον επιβεβαίωσε ότι έχει εντοπιστεί ένας ύποπτος, δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα καμία λεπτομέρεια σχετικά με αυτόν και κανένα όνομα δεν θα δοθεί στη δημοσιότητα, εκτός αν απαγγελθούν κατηγορίες.

Η εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Χιούστον, Jodi Silva, πρόσθεσε: «Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε μέσω της έρευνας».

Αφού εντοπίστηκε από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, το μωρό μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο και τώρα βρίσκεται υπό τη φροντίδα των υπηρεσιών προστασίας παιδιών.

Sports in

Μόνο τα δάνεια έμειναν από τη Μεταπολίτευση

Κι αν το 1974 δεν ήταν ρήξη με αυτό που προηγήθηκε, αλλά η συνέχισή του;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024