Με τον Αύγουστο να βρίσκεται μια ανάσα, όλο και περισσότεροι διάσημοι επιλέγουν τη Μύκονο είτε για ένα διήμερο ξεκούρασης είτε για να περάσουν εκεί τις διακοπές τους. Ανάμεσα σε αυτούς είναι η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας, τους οποίους η κάμερα του Mykonos Live TV συνέλαβε σε μια βραδινή τους έξοδο.

Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz βρέθηκε στο Νησί των Ανέμων αυτές τις ημέρες για μερικές ημέρες χαλάρωσης μακριά από την πόλη. Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια και ο γνωστός επιχειρηματίας, αφού έκαναν μια μικρή βόλτα στα Ματογιάννια, στη συνέχεια πέρασαν το βράδυ τους στο μπαρ La Barran μαζί με την παρέα τους, ενώ δεν έκρυβαν στιγμή το πόσο αγαπημένοι είναι.

Η  Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας γνωρίστηκαν το 2006 και δύο χρόνια αργότερα της έκανε πρόταση γάμου πάνω σε μια γόνδολα στη Βενετία. Σήμερα μετράνε 14 χαρούμενα χρόνια γάμου, ενώ έχουν αποκτήσει και τρία παιδιά.

Τα ονόματα των Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσα είναι τα τελευταία που προστέθηκαν σε μια μακριά λίστα celebrities που έχουν κάνει ήδη το πέρασμά τους από τη Μύκονο, καθώς τις προηγούμενες ημέρες είδαμε στο Νησί των Ανέμων αστέρια όπως η Τζέσικα Άλμπα και ο ράπερ Lil Tjay μέχρι εγχώριους διάσημους, όπως ο Τόνι Σφήνος και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

* Πηγή: Mykonos Live TV