Εδώ και περίπου έναν χρόνο κυκλοφορούσε η φήμη ότι η Αντέλ και ο Ριτς Πολ είχαν παντρευτεί κρυφά. Βέβαια, έδωσαν δικαιώματα τόσο η Αγγλίδα pop star όσο και ο γνωστός ατζέντης του NBA. Η Αντέλ σε μια συναυλία της στο Λας Βέγκας, όταν μια γυναίκα της ζήτησε να την παντρευτεί, της απάντησε: «αγάπη μου, είμαι στρέιτ και βλέπει και ο άντρας μου είναι στο σόου». Ενώ ο Πολ σε μια τηλεοπτική του συνέντευξη, όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα έπρεπε να αποκαλέσει την Αντέλ ως «κυρία Πολ», εκείνος απάντησε «κάνε ότι νομίζεις».

Τελικά οι φήμες αποδείχθηκαν… φήμες, καθώς όπως αποκάλυψε η Daily Mail, ο Ριτς Πολ έκανε πρόταση γάμου στην Αντέλ το βράδυ της Πέμπτης. Μάλιστα, οι δυο τους μοιράστηκαν τα νέα με τις οικογένειες και τους φίλους τους, ενώ ο γάμος αναμένεται να γίνει κάποια στιγμή μέσα στον επόμενο χρόνο.

Η Αντέλ έχει δηλώσει ότι ο Πολ είναι «την πιο εύκολη και όμορφη σχέση που είχα ποτέ στη ζωή μου»

Σύμφωνα με τη Sun, «ο Πολ της έκανε πρόταση γάμου στη γενέτειρά της, στο Τότεναμ και το διαμαντένιο δαχτυλίδι ήταν εντυπωσιακό». Μάλιστα, όπως συμπληρώνει το ρεπορτάζ: «η Αντέλ το βρίσκει πολύ αστείο που οι θαυμαστές της θεωρούν ότι είναι ήδη παντεμένη».

Η Αντέλ και ο Ριτς Πολ στο Μπέβερλι Χιλς. (Πηγή: Adele / Instagram)

Η Αντέλ και ο Ριτς Πολ γνωρίστηκαν στο πάρτι ενός κοινού τους φίλου το 2021. Η 36χρονη pop star, η οποία έχει έναν γιο από τον πρώτο της γάμο με τον Σάιμον Κονέκι, ουκ ολίγες φορές έχει μιλήσει ανοιχτα για τη σχέση της με τον ατζέντη και κολλητό φίλο του ΛεΜπρον Τζέιμς, αποκαλώντας τον «την πιο εύκολη και όμορφη σχέση που είχα ποτέ στη ζωή μου».

Μάλιστα, οι δυο τους έχουν αγοράσει μαζί μια έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς, την οποία και ανακαινίζουν τα τελευταία δύο χρόνια. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, δεν θα προλάβουν να τη χαρούν. Η Αντέλ έχει δηλώσει ότι θέλει να επιστρέψει μόνιμα στην Αγγλία, καθώς από το 2016 ζει στο Λος Άντζελες και όπως όλα δείχνουν αυτό θα γίνει τον ερχόμενο Νοέμβριο, όταν και θα ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας.