Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η μυστική τρίωρη επίσκεψη της Μέγκαν Μαρκλ στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η μυστική τρίωρη επίσκεψη της Μέγκαν Μαρκλ στο Ηνωμένο Βασίλειο

Κι όμως η Μέγκαν Μαρκλ έχει βρεθεί υπό άκρα μυστικότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη σύντομη επίσκεψή της.

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη μυστική τρίωρη επίσκεψη της Μέγκαν Μαρκλ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Μέγκαν Μαρκλ πέρασε μερικές ώρες συζητώντας με το προσωπικό της VIP Windsor Suite στο αεροδρόμιο του Heathrow σε μια πρόσφατη επίσκεψή της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Παρά τις αναφορές για το αντίθετο, η Μέγκαν Μαρκλ στην πραγματικότητα έχει βρεθεί στο έδαφος του Ηνωμένου Βασιλείου τα τελευταία δύο χρόνια.

Η Μέγκαν Μαρκλ ολοκλήρωσε την 20μηνη απουσία της από το Ηνωμένο Βασίλειο με μια αιφνιδιαστική συνάντηση με τον πρίγκιπα Χάρι στο Λονδίνο τον Μάιο, όπως αποκαλύφθηκε.

Η δούκισσα του Σάσεξ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Heathrow την Πέμπτη 9 Μαΐου, μετά την επιβίβασή της σε πτήση από το Λος Άντζελες.

Πηγές αποκαλύπτουν ότι πέρασε τρεις ώρες στη VIP Windsor Suite του αεροδρομίου Heathrow πριν πάρει με τον πρίγκιπα Χάρι την πτήση για τη Νιγηρία.

«Η Μέγκαν Μαρκλ πέταξε από το Λος Άντζελες για να συναντήσει τον πρίγκιπα Χάρι στο Heathrow τον Μάιο, γεγονός που έληξε την απουσία της από το Ηνωμένο Βασίλειο» σημείωσε χαρακτηριστικά η πηγή.

«Αν και ήταν απλώς μια σύντομη επίσκεψη ενώ περίμενε τον πρίγκιπα Χάρι να έρθει μαζί της στην πτήση τους για τη Νιγηρία, παρόλα αυτά πέρασε αρκετές ώρες στη VIP σουίτα συζητώντας με το προσωπικό».

Οι φόβοι για τη Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε στο ντοκιμαντέρ του ITV Tablois on Trial πως η συμπεριφορά των βρετανικών ταμπλόιντ και οι ανησυχίες για την ασφάλεια είναι οι λόγοι για τους οποίους η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μιλώντας στη Rebecca Barry, ο πρίγκιπας Χάρι εξέφρασε ανησυχίες ότι κάποιος μοναχικός λύκος θα μπορούσε να βάλει στόχο την οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένης της γυναίκας του και των δύο παιδιών του, εάν επέστρεφαν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχει επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον Σεπτέμβριο του 2022. Το λαμπερό ζευγάρι έδωσε το παρών στην κηδεία της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ στις 19 Σεπτεμβρίου 2022.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είχαν επίσης επισκεφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιούνιο του 2022 για τους εορτασμούς του Platinum Jubilee της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ.

Σε αυτή τους την επίσκεψη, ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του είχαν μαζί τους τα δύο παιδιά τους, τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

Ο πρίγκιπας Άρτσι και η πριγκίπισσα Λίλιμπετ δεν έχουν επισκεφθεί ξανά το Ηνωμένο Βασίλειο από το 2022.

Πίσω από την άρνηση της Μέγκαν Μαρκλ να επισκεφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο, προστίθενται και οι εικασίες για την αντιδημοφιλία της, καθώς και η συνεχιζόμενη μάχη για την αποκατάσταση της ασφάλειάς της που χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους.

Sports in

Γεμάτοι περηφάνια οι σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (pics+vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρατούν περήφανοι την ελληνική σημαία, με όλη την ελληνική αποστολή να απολαμβάνει τις στιγμές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024