Ήταν πριν από λίγα 24ωρα που οι Maneskin χάρισαν μια αξέχαστη συναυλία για το κοινό που τους θαυμάζει στην Ελλάδα.

Τρία χρόνια μετά τη νίκη τους στη Eurovision με το τραγούδι «Zitti E Buoni», ο Damiano David και η μπάντα του Maneskin ανέβηκαν στη σκηνή του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο του Eject Festival, και ξεσήκωσαν το κοινό με τις επιτυχίες τους.

Οι Έλληνες θαυμαστές τους ενθουσιάστηκαν όταν το συγκρότημα έπαιξε τα δημοφιλή τραγούδια τους «I Wanna Be Your Slave» και «Supermodel», και πολλά άλλα εκρηκτικά κομμάτια.

Οι Maneskin έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής, ενώ ο Damiano David ξεχώρισε για την εκρηκτική του εμφάνιση, κερδίζοντας τις καρδιές των θαυμαστών του.

Το ευχαριστώ των Maneskin

Το βράδυ της Τετάρτης, οι Maneskin μοιράστηκαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τη συναυλία τους στην Αθήνα, προσφέροντας στους θαυμαστές τους μια γεύση από την αξέχαστη βραδιά.

«Κάνουμε σερφ στην περίοδο του Φεστιβάλ σαν αστέρια! Σε ευχαριστούμε Eject Festival που έκανες την πρώτη μας συναυλία στην Ελλάδα τόσο τρομερή», έγραψε χαρακτηριστικά το συγκρότημα στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Η εκρηκτική εμφάνιση των Maneskin

Οι τέσσερις Ιταλοί rockstars ήρθαν στο Ejekt Festival 2024, για μια μεγάλη συναυλία την Τρίτη 23 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ. Τους γνωρίσαμε στην Eurovision το 2021 και από τότε έχουν κάνει sold out συναυλίες τόσο σε Ευρώπη, όσο και σε Αμερική.

Οι Maneskin, που μετρούν δισεκατομμύρια digital streams και YouTube views, εμφανίσεις στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη, sold out περιοδείες, δεκάδες βραβεία και υποψηφιότητα για Grammy, χάρισαν στο ελληνικό κοινό το ξεχωριστό τους υπερθέαμα, γεμάτο με τις επιτυχίες τους που κυκλοφορούν από την Panik Records/ Sony Music.

Λίγο πριν τη συναυλία τους τιμήθηκαν από την Panik Records για τις πολυπλατινένιες και χρυσές πωλήσεις τους στην Ελλάδα.

Την πλατινένια απονομή έκανε ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, παρουσία του team της εταιρείας, λίγο πριν οι Ιταλοί superstars ανέβουν στη σκηνή του ΟΑΚΑ και ξεσηκώσουν το κοινό, στα πλαίσια του φετινού Ejekt Festival.

Μετά το live, ο κιθαρίστας Τόμας Ράτζι ευχαρίστησε το κοινό της Αθήνας, γράφοντας: «Η Αθήνα ήταν τρελή, πολλή αγάπη».

@maria_itsme21 Maneskin #greece #2024 ♬ original sound – maria