Σοκ είχε προκαλέσει τις προηγούμενες ημέρες η είδηση του ξαφνικού θανάτου της Ντέμης Γεωργίου. Το περασμένο Σάββατο, η πρώην παίκτρια του Master Chef, έχασε τις αισθήσεις της στην Πάρο όπου εργαζόταν, μεταφέρθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας του νησιού και στη συνέχεια στην Αθήνα με ελικόπτερο, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Ωστόσο, η αγαπημένη σεφ δεν τα κατάφερε, αφήνοντας την τελευταία της πνοή σε ηλικία 39 χρονών.

Μια είδηση που έκανε αρκετούς να θυμηθούν και άλλους παίκτες διάφορων τηλεοπτικών σόου, που «έφυγαν» νωρίς και ξαφνικά από τη ζωή. Και δεν είναι λίγοι, κάνοντας πολλούς να μιλούν για την «κατάρα» των ριάλιτι.

O Ερμής Καραγιάννης

Ερμής Καραγιάννης

Πριν από λίγους μήνες, ο Ερμής Καραγιάννης ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από το ριάλιτι GNTM 3, έβαλε τέλος στη ζωή του, προκαλώντας θλίψη στον χώρο της μόδας. Όπως έγινε γνωστό λίγο καιρό αργότερα, ο πατέρας του προσπάθησε να τον εμποδίσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Ήταν μόλις 23 ετών.

Ο Μανώλης Βαβουράκης.

Manolo

Την είδηση του θανάτου του Manolo έκανε γνωστή μέσω των social media ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, πριν από λίγες ημέρες. Ο 26χρονος έγινε γνωστός από τις auditions του X-Factor, τα βιντεάκια του στο TikTok αλλά και τραγουδώντας το «Αεράκι» της Ελένης Φουρέιρα. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Μανώλης Βαβουράκης, αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα.

Ο Πάνος Ζαρλάς.

Πάνος Ζαρλάς

Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή και τη νίκη του στο πρώτο Power of Love. Ωστόσο στις 31 Μαΐου 2019, ο Πάνος Ζαρλάς επιστρέφοντας από το πάρτι γενεθλίων του, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία. Ήταν μόλις 28 ετών.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός.

Τζώρτζης Μονογυιός

Ακόμα ένα τροχαίο δυστύχημα, έκοψε το νήμα της ζωής ενός παίκτη ριάλιτι. Ο λόγος για τον 45χρονο Τζώρτζη Μονογυιό, ο οποίος το 2002 είχε πάρει μέρος στο The Wall. Δύο δεκαετίες αργότερα, τον Ιανουάριο του 2022, έχασε τον έλεγχο της Ferrari που μόλις είχε αποκτήσει, με αποτέλεσμα το πολυτελές αυτοκίνητο να προσκρούσει σε δέντρο και να πάρει φωτιά.

Ο Τάσος Μπερδέσης.

Τάσος Μπερδέσης

Ήταν 31 Μαΐου 2021 όταν άγνωστοι έστησαν καρτέρι και εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον Τάσο Μπερδέση στη Βάρη. Ο πυγμάχος είχε γίνει γνωστός από τη νίκη του στο ριάλιτι  «Survival Secret» το 2017.

Ο Γιάννης Βάκρινος.

Γιάννης Βάκρινος

Έγινε γνωστός το 2003, όταν συμμετείχε στο ριάλιτι Φάρμα και ήταν ένας από τους πλέον αγαπημένους παίκτες του σόου. Περίπου εννέα χρόνια αργότερα, ο Γιάννης Βακρινός ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με το αυτοκίνητό του, έδωσε για 20 ημέρες μάχη στην εντατική για να μείνει στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφερε. Άφησε την τελευταία του πνοή στις 20 Αυγούστου 2012.

Ο Γιώργος Νάιδας.

Γιώργος Νάιδας

Από τους παίκτες ριάλιτι που δεν έμειναν για καιρό στο σόου, αλλά κατάφεραν να αφήσουν το στίγμα τους με το στυλ τους. Ο λόγος για τον Γιώργο Νάιδα, ο οποίος το 2002 συμμετείχε στο Bar. Τον Αύγουστο του 2008, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στη Νάξο όπου και ζούσε, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή. Ήταν 34 ετών.