Διπλή οικογενειακή τραγωδία γράφτηκε στο σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τις μεσημβρινές ώρες στην εθνική οδό Πύργου – Κυπαρισσίας, κοντά στην περιοχή Ελαία, στην Μεσσηνία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκροί είναι ένας 38χρονος, η ενός έτους κόρη του, ένας 44χρονος και η 13χρονη κόρη του.

Επίσης, έχουν τραυματιστεί σοβαρά, ο 6χρονος γιος του 38χρονου και ο 19χρονος γιος του 44χρονου.

Πώς συνέβη το τροχαίο

Όσον φορά τις συνθήκες του πολύνεκρου τροχαίου δυστυχήματος, σύμφωνα με την Αστυνομία, η νταλίκα που οδηγούσε ένας 39χρονος και είχε κατεύθυνση προς την Κυπαρισσία, εισήλθε, για άγνωστη ακόμα αιτία, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ανετράπη και συγκρούστηκε με τρία διερχόμενα ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα.

Αρχικά, η νταλίκα συγκρούσθηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 38χρονος και επέβαιναν η συνομήλικη σύζυγός του, η ενός έτους κόρη τους και ο 6χρονος γιος του.

Στην συνέχεια, η νταλίκα συγκρούσθηκε με δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 44χρονος και επέβαιναν η 13χρονη κόρη του, ο 19χρονος γιος του και η 66χρονη γιαγιά των δύο παιδιών.

Το τρίτο ΙΧ

Κατόπιν, η νταλίκα συγκρούσθηκε με τρίτο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 35χρονος και επέβαινε ένας 66χρονος.

Αμέσως μετά το τροχαίο δυστύχημα έφθασαν στο σημείο πυροσβέστες, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί.

Στην συνέχεια απεγκλωβίστηκαν νεκροί ο 38χρονος, ο 44χρονος και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Οι τραυματίες

Επίσης, απεγκλωβίστηκαν σοβαρά τραυματισμένοι ο 6χρονος, ο οποίος διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας και ο 19χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Ελαφρύτερα έχουν τραυματιστεί η 38χρονη σύζυγος του οδηγού του πρώτου ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου, η 66χρονη που επέβαινε στο δεύτερο αυτοκίνητο, καθώς και ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας.

Ο οδηγός και ο συνοδηγός του τρίτου αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκαν.

Έρευνες για τα ακριβή αίτια του πολύνεκρου τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί η Αστυνομία.