Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τροχαίο σοκ στην Πύργου - Κυπαρισσίας: Η ανατροπή νταλίκας και οι τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους δύο παιδιά

Τροχαίο σοκ στην Πύργου – Κυπαρισσίας: Η ανατροπή νταλίκας και οι τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους δύο παιδιά

Η ασύλληπτη τραγωδία με το τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι στο 47ο χλμ. της Ε.Ο. Κυπαρισσίας – Πύργου όταν το μεγάλο φορτηγό ανατράπηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας

Σοκάρει το πολύνεκρο τροχαίο με τέσσερις νεκρούς και πέντε τραυματίες στην εθνική οδό Πύργου – Κυπαρισσίας όταν μια νταλίκα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και ανετράπη παρασύροντας τουλάχιστον 3 διερχόμενα ΙΧ αυτοκίνητα.

Ανάμεσα στους νεκρούς είναι ένα βρέφος και ο πατέρας του και ένα 12χρονο κορίτσι με έναν ηλικιωμένο ίσως παππούς της.

Τα αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν με το βαρύ φορτηγό διαλύθηκαν. Δύο από αυτά εγκλωβίστηκαν κάτω από την νταλίκα που μετέφερε τόνους αδρανών υλικά (χώμα και χαλίκι) από την Πάτρα και μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδερικών.

Πέντε τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας σε σοβαρή κατάσταση και ένας εξ’ αυτών κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του.

Πώς έγινε το τροχαίο

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι στο 47ο χλμ της εθνικής οδού Πύργου – Κυπαρισσίας στο ύψος της Ελαίας Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νταλίκα δίπλωσε, ανατράπηκε και έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε τετραμελής οικογένεια, το οποίο καταπλάκωσε.

Από τη σφοδρή σύγκρουση βρήκαν φριχτό θάνατο ο πατέρας και το 11μηνών μωρό της οικογένειας, ενώ διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν με τραύματα στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, η 38χρονη μητέρα και το άλλο παιδί της οικογένειας, ηλικίας 4 ετών, όπου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Η νταλίκα χτύπησε και δεύτερο όχημα, το οποίο οδηγούσε νεαρός, περίπου 22 ετών, που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Ο 22χρονος απεγκλωβίστηκε και διακομίσθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, στη συνέχεια όμως λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Σε τρίτο όχημα επέβαιναν ένα 12χρονο κορίτσι, που απεγκλωβίστηκε νεκρό, καθώς και δύο ηλικιωμένοι- μια γυναίκα 61 ετών που απεγκλωβίστηκε τραυματισμένη και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας- και ένας ακόμα ηλικιωμένος, η ηλικία του οποίου δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα, ο οποίος είναι νεκρός.

Ο οδηγός της νταλίκας, ετών 39, είναι και αυτός τραυματισμένος και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Για το τροχαίο η Πυροσβεστική εξέδωσε σχετική ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:

Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν δυο (2) ενήλικες και δυο (2) ανήλικοι, ενώ επιπρόσθετα απεγκλωβίστηκαν δυο (2) τραυματίες, οι οποίοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος, μεταξύ Ε.Ι.Χ οχημάτων με Φ.Ι.Χ. όχημα, που συνέβη σήμερα 26 Ιουλίου 2024, τις μεσημεριανές ώρες, στο 47ο χλμ της Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας στην περιοχή Ελαία Μεσσηνίας. Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Sports in

Οι εντυπωσιακές ενέργειες των «μικρών» και τα… χορευτικά του Τσικίνιο στην Ολλανδία (vid)

Δείτε φάσεις και γκολ από τη χθεσινή (25/7) προπόνηση του Ολυμπιακού στην Ολλανδία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024