Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τροχαίο στη Μεσσηνία: Χαροπαλεύει ο 19χρονος που έχασε πατέρα και αδερφή - Συνελήφθη ο οδηγός της νταλίκας

Τροχαίο στη Μεσσηνία: Χαροπαλεύει ο 19χρονος που έχασε πατέρα και αδερφή – Συνελήφθη ο οδηγός της νταλίκας

Ο νεαρός μόλις είχε ορκιστεί φαντάρος και επέστρεφε με την οικογένειά του από την Καλαμάτα στην Αμαλιάδα

Συγκλονίζουν οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τα θύματα της ασύλληπτης τραγωδίας με το τροχαίο στη Μεσσηνία όταν μια νταλίκα παρέσυρε διαδοχικά τρία ΙΧ με τραγικό απολογισμό τέσσερις νεκρούς και πέντε τραυματίες.

Από το πρώτο όχημα έχασε τη ζωή του ακαριαία ένας 38χρονος άνδρας καθώς και ένα βρέφος ένα κοριτσάκι μόλις ενός έτους. Ζωντανή βγήκανε η μητέρα του μια 38χρονη γυναίκα η οποία επίσης νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο γενικό νοσοκομείο Καλαμάτας και ένα εξάχρονο αγόρι το οποίο έφερε σοβαρά τραύματα διακομίστηκε το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Χαροπαλεύει 19χρονος

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένα 19χρονο αγόρι που βρισκόταν στο δεύτερο αυτοκίνητο, στο οποίο σκοτώθηκε επιτόπου ο 44χρονος οδηγός του καθώς και ένα κοριτσάκι 12 ετών, ενώ μαζί τους βρισκόταν και μία 66χρονη, η οποία επίσης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση φέροντας θλαστικά τραύματα στο θώρακα.

Ο 19χρονος που έφερε πολύ σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στην Καλαμάτα και διακομίστηκε άμεσα στο Παναρκαδικό νοσοκομείο της Τρίπολης καθώς αντιμετωπίζει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Επέστρεφαν από την ορκωμοσία

Ο νεαρός 19χρονος είχε ορκιστεί σήμερα φαντάρος στο στρατόπεδο της Καλαμάτας και επέστρεφε στην Αμαλιάδα όπου κατάγεται για άδεια. Ο 44χρονος που σκοτώθηκε στο ίδιο αυτοκίνητο πατέρας του στρατιωτικός στη Ρόδο, είχε πάρει άδεια για να βρεθεί στην ορκωμοσία του γιου του και μαζί σκοτώθηκε και η αδερφή του 12 ετών περίπου.

Υπήρχε και εμπλοκή και από ένα τρίτο όχημα στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα στο οποίο επέβαιναν δυο ομογενείς από τις ΗΠΑ, οι οποίοι όταν αντιλήφθηκαν την νταλίκα έστρεψαν μόνοι τους το όχημα και το έριξαν σε ένα χαντάκι για να αποφύγουν την νταλίκα.

Συνελήφθη ο οδηγός της νταλίκας

Ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας έχει συλληφθεί και νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Έχει ληφθεί αίμα για τοξικολογικές εξετάσεις , ενώ έχει ζητηθεί και πραγματογνωμοσύνη για όλα τα εμπλεκόμενα οχήματα. Επίσης έχει ζητηθεί και νεκροψία νεκροτομή για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους.

Ο 39χρονος όταν είναι σε θέση να απολογηθεί και θα παρουσιαστεί ενώπιον των αρχών για το πως συνέβη το τραγικό τροχαίο δυστύχημα τροχαίο δυστύχημα που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Sports in

Γεμάτοι περηφάνια οι σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (pics+vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρατούν περήφανοι την ελληνική σημαία, με όλη την ελληνική αποστολή να απολαμβάνει τις στιγμές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024