Στο VITA που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 28 Ιουλίου με το ΒΗΜΑ θα διαβάσουμε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα για την υγεία, τις καλοκαιρινές συμβουλές ευεξίας και ομορφιάς και συνεντεύξεις με αγαπημένα πρόσωπα τα οποία μοιράζονται μαζί μας τη φιλοσοφία ζωής τους.

Στο εξώφυλλο του Vita που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με ΤΟ ΒΗΜΑ η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ευαγγελία Πλατανιώτη, που μιλά στο Vita για τη ζωή της, τους αγώνες της και τους στόχους της για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2024.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ευαγγελία Πλατανιώτη φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του VITA και μιλά για τη ζωή της, τους αγώνες της, το πείσμα της να συνεχίσει τον πρωταθλητισμό παρά τις όποιες δυσκολίες, αλλά και τους στόχους της για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2024.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη είναι στις πισίνες από τα 3 της. Προτεραιότητά της ήταν πάντα οι προπονήσεις της.

«Ζήλευα τις πενταήμερες ή και τις μονοήμερες εκδρομές που πήγαινε το σχολείο μου, τις εξόδους και πολλά άλλα που έκαναν οι συνομήλικοί μου, όμως, όλα όσα στερήθηκα, τα στερήθηκα από επιλογή μου. Ως παιδί, είχα μέσα μου την επιθυμία να τους ακολουθήσω αλλά, τελικά, υπερίσχυε πάντα η αγάπη και η θέληση για την προπόνησή μου», δηλώνει μεταξύ άλλων στη συνέντευξή της στο Vita.